Najnovije vesti

PALMA OPLEO PO MINISTRIMA, ALI NEĆE DA KAŽE NA KOGA MISLI: Mislim na koga mislim, neko voli da se kinđuri i da se slika! Bar 5 njih ne zaslužuje ni kafu tu da popije
Foto: Marina Lopicic

šta ste uradili, to ću da ih pitam

PALMA OPLEO PO MINISTRIMA, ALI NEĆE DA KAŽE NA KOGA MISLI: Mislim na koga mislim, neko voli da se kinđuri i da se slika! Bar 5 njih ne zaslužuje ni kafu tu da popije

Politika

BEOGRAD - U vladi sedi najmanje pet minstara koj ne zaslužuju ni kafu u njoj da popiju, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

- To ću da kažem i u Skupštini Srbije i da ih pitam - dokle ćete da se krijete iza nekog drugog, šta ste uradili, šta piše u vasem izveštaju o radu - rekao je Marković za Novosti.

Upitan na koje ministre misli, on je rekao "Mislim na koga mislim. Neko voli da se kinđuri i da se slika".

Na konstataciju da je, kad se pomene slikanje, asocijacija ministarka Zorana Mihajlović, Marković kaže da ne misli na nju i ističe da ona ima "muški" rezultat.

Povodom najave bojkota izbora od strane opozicije, Marković kaže da njima nije problem vlast ni Aleksandar Vučić, već da se međusobno ucenjuju.

- Opozicicija van parlamenta ucenjuje partije u parlamentu da izađu iz

Skupštine. Oni to moraju da prihvate jer ne mogu da pređu cenzus sami. I tako sve ukrug. Najveći problem kod njih je ko će pod kojim brojem na listi, jer se mandati dodeljuju po redosledu - rekao je on.

Na pitanje da li bi, ukoliko predsednica vlade Ana Brnabić ponovo bude kandidat za premijerku, glasao za nju, Marković kaže da ne razmišlja o tome dodajući da misli da premijer treba da bude Ivica Dačić.

Govoreći o rešenju za Kosovo, Marković kaže da je za njega prihvatljivo ono koje je u interesu Srbije i da je siguran da "Vučić neće zloupotrebiti interes" te da je najvažnija bezbednost Srba.

(Kurir.rs/Tanjug/Večernje novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...