VUČIĆ UŽIVO IZ HITNE POMOĆI O POZIVU FUDBALERU ZVEZDE ALEKSI: Rekao sam mu... Sine, daj gol! I dao je! A što se tiče tenka... Ovi što su tukli ljude na Milošu Velikom, ta banda, svi će biti pohapšeni! (KURIR TV)
Foto: Kurir TV Printscreen

poseta

VUČIĆ UŽIVO IZ HITNE POMOĆI O POZIVU FUDBALERU ZVEZDE ALEKSI: Rekao sam mu... Sine, daj gol! I dao je! A što se tiče tenka... Ovi što su tukli ljude na Milošu Velikom, ta banda, svi će biti pohapšeni! (KURIR TV)

Politika -

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas zaposlene u beogradskoj Hitnoj pomoći i njihovu zgradu koja će biti rekonstruisana posle čega je odgovarao na pitanja novinara.

Među prvima je iskrslo i ono o Crvenoj zvezdi, tenku ispred Marakane i pozivu fudbaleru Aleksi Vukanoviću dva sata pred odlučujuću preksinoćnu utakmicu u kojoj je dao gol Jang Bojsima, u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Sedeo sam sa predsednikom Crvene zvezde i palo mi je na pamet da bi Aleksa Vukanović mogao da bude igrač odluke i zamolio sam Terzića da ga pozove... Kažem mu: Sine, daj gol! A on mi kaže: Daću sve od sebe! I dao je gol... Hvala mu još jednom na tome i čestitam mu još jednom... Slučajno sam pogodio da bi Vukanović to mogao da reši... Svakom se desi da jednom pogodi...

- Marin je najbolji, svetska klasa, ali palo mi je na pamet da bi Vukomanović mogao da reši utakmicu, pojasnio je Vučić koji je čestitao Zvezdi ali i poželeo Partizanu sreću večeras, kako bi Beograd bio jedan od gradova koji ima dva predstavnika u Ligi Evrope, jer je to važno za Srbiju.

foto: Kurir TV Printscreen

Što se tiče tenka, Vučić je objasnio da je iznenađen histeričnom kampanjom kao i da tenk nema motor, da mu je cev zalivena i da nema nikakve veze s Vukovarom te da razume Hrvate, ali ne i naše ljude kao i da je sve objavljeno u vezi s tim tenkom bila notorna laž...

- Kad je reč o ukusu, voleo bih da su izabrali nešto drugo umesto tenka, ali to je izbor Zvezdinih navijača... Nikome nije smetao tenk ispred stadiona CSK, ili Borusije Dortmunda ili topa ispred stadiona Arsenala...

foto: Kurir TV Printscreen

- A sad o tom oklopnom vozilu... Zamislite vi te kretene analitičare koji govore o oklopnom vozilu koje narušava mir stručnjacima a ono još otvoreno... Pa gde ste videli otvoreno oklopno vozilo... Napravljeno je od šper-ploče, od običnog tamića, da udariš pesnicom malo jače, raspada se sve... - zaključio je Vučić.

O tuči na auto-putu Miloš Veliki

Na pitanje šta će biti sa akterima tuče na auto-putu Miloš Veliki, Vučić je odgovorio: Šta će biti? Biće pohapšeni! Ali hajde, da ne bude da ja tu nešto... Svi ti što su tukli ljude, ta banda, biće pohapšeni...

(Kurir.rs/SĐP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track