PREMIJERKA ZALEPILA OBRADOVIĆA! Boškić je delikatni cvetić, opsednut je Vučićem i Malim!
Foto: Beta/Branislav Božić, EPA Koca Sulejmanović

PROZIVKA

PREMIJERKA ZALEPILA OBRADOVIĆA! Boškić je delikatni cvetić, opsednut je Vučićem i Malim!

Politika -

Premijerka Ana Brnabić ne prestaje da vodi žestoke rasprave sa svojim političkim protivnicima, ali je protiv lidera Dveri Boška Obradovića upotrebila za naše prilike ipak neuobičajeno oružje i gađala ga tamo gde je najosetljiviji. Dovodeći u pitanje njegovu heteroseksualnost, ona ga je nazvala delikatnim cvetom koji ima nežna osećanja, ali mu je i pružila podršku da što pre „izađe iz ormana“.

Zna da zapuši usta političkim protivnicima... Ana Brnabić
Zna da zapuši usta političkim protivnicima... Ana Brnabićfoto: EPA Koca Sulejmanović

- Vidim da je moja „muževnost“ dosta uznemirila Boška Obradovića. Izgleda da sam rekla nešto što je povredilo nežna osećanja ovog delikatnog cveta, koji začuđujuće mnogo pažnje posvećuje fizičkom izgledu Aleksandra Vučića i modnom stilu Siniše Malog. Podrška?! #BrokebackMountain - napisala je premijerka Brnabić na Tviteru, aludirajući na poznatu filmsku priču o velikoj ljubavi dvojice muškaraca.

foto: Marina Lopičić

Goli muškarci

Ovome su prethodile Obradovićeve uvredljive procene ko je više odvratan, a ko više muško ili žensko u vlasti:

- Ana Brnabić ima potencijal da postane odvratnija (u moralnom, ne u fizičkom smislu) od Aleksandra Vučića. Vučić je dobio svog ženskog dvojnika. Njih dvoje kao da su menjali pol: ona je više muškarac, on je više žena. Ovi ljudi misle da mogu šta hoće i dokle hoće. Njihov pad biće strmoglav!

foto: Filip Plavčić

Lider radikala Vojislav Šešelj ne skriva da ima određene rezerve prema Obradovićevim seksualnim afinitetima:

Premijerka Obradovića  povezala s temom filma... Scena iz „Planine Broukbek“
Premijerka Obradovića povezala s temom filma... Scena iz „Planine Broukbek“foto: Printscreen

Zalagao se za vojni rok

- Ne znam da li je Obradović homoseksualac, ali mi je bilo čudno da mu je, kad se zalagao za obnovu vojne obaveze, ključni argument bio kako je lepo gledati mlade muškarce gole do pojasa na jutarnjoj fiskulturi. Uvek sam se ustručavao da ulazim u takve polemike da ne bih vređao pripadnike te populacije.

Predrag Azdejković

SVIĐA MI SE BOŠKO U GAĆAMA

foto: Filip Plavčić

Predrag Azdejković priznaje za Kurir da je Obradović baš tip muškarca koji bi mu se dopao, pre svega zbog „nečega domaćinskog što nosi u sebi“:

foto: Printscreen

- Boškova golišava slika s plaže izazvala je pravu pometnju među gejevima. Prepričavalo se kao da golo muško u životu nismo videli. Valjda zato što smo ranije mogli da ga vidimo samo do grla zakopčanog. Super je što se razotkriva. Mogu reći da se lepo održava, ima pravo domaćinsko telo. Boško je počeo da prati kako se oblači Siniša Mali i drugi muškarci, a to nije ranije radio. Meni je jako pohvalno što je on postao modni policajac, i nekako je postao nežniji otkad se druži sa Đilasom.

Kurir.rs / Ivana Kljajić Foto: Beta/Branislav Božić, EPA/Kosa Sulejmanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track