Miloš Vučević o incidentu na Trgu republike: Kretenski postupak Bastaća i dokaz da se Savez za Srbiju ne snalazi u uređenom društvu!
Foto: Stefan Jokić

Bruka u centru beograda

Miloš Vučević o incidentu na Trgu republike: Kretenski postupak Bastaća i dokaz da se Savez za Srbiju ne snalazi u uređenom društvu!

Politika -

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević smatra da je incident na Trgu republike u Beogradu "kretenski postupak Bastaća" koji pokazuje da Savez za Srbiju ne ume da funkcioniše u uređenom društvu.

1 / 11 Foto: Kurir

- Gospoda iz Saveza za Srbiju ne vole uspehe Srbije, ne vole da vide uspešno završene investicije. Oni se jednostavno ne snalaze u uređenom društvu. Đilasu, Jeremiću, Bastaću i družini je bolja Srbija bez autoputeva, bez fabrika, a Beograd bez uređenoh centra i lepih trgova i ulica. Ako je bilo dileme da li je SzS iznad cenzusa, posle ovog kretenskog postupka Bastaća, jasno je da su ispod cenzusa - poručio je prvi čovek Novog Sada.

Na tek renoviranom Trgu republike u centru Beograda u toku prepodneva je došlo do incidenta čiji je akter bio predsednik opštine Stari grad Marko Bastać, kojem ovo nije prvi incident ovog tipa. Bastaćevi su u toku današnjeg divljanja pokušali da blokiraju i novo električno vozilo "vrabac", koje besplatno prevozi Beograđane duž nove pešačke zone. Bilo je guranja, psovki i dobacivanja duž Čika Ljubine ulice, a u više navrata je skoro pa došlo do tuče.

(Kurir.rs/ Foto: Youtube Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja