Najnovije vesti

LUKA PETROVIĆ O INCIDENTU NA TRGU REPUBLIKE: Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća
Foto: Kurir

POKAZAO PRAVO LICE

LUKA PETROVIĆ O INCIDENTU NA TRGU REPUBLIKE: Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća

Politika

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović reagovao je povodom napada na Nemanju Joksimovića.

- Najoštrije osuđujem skandalozno i kriminalno ponašanje Đilasovog potrčka Marka Bastaća i njegov napad na gradskog odbornika Nemanju Joksimovića i na novinare koji su došli da rade svoj posao.

foto: SNS

Još jednom je hrabri Đilasov huligan, pokazao svoje pravo lice. Mržnja prema Aleksandru Vučiću, Srpskoj naprednoj stranci i prema svemu onome što dobro uradimo za naše građane je toliko velika da su počeli da mrze Beograd i Beograđane. Današnje kriminalno ponašanje Bastaća i napad na jednog dobrog i kulturnog momka, Nemanju Joksimovića i pokušaj da sa svojim huliganima zaustave rad električnih autobusa, koji bi besplatno prevozili naše građane, još jednom potvrđuje moje navode. Što je najgore od svega, danas je Marko Bastać hteo da ruši naš grad sa dokazanim, pravosnažno osuđenim narko-dilerom Strahinjom Đorđevićem.

foto: Kurir

Strahinja Đorđević je evidentiran zbog izvršenja krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, Strahinja Đorđević je 2018. godine lišen slobode zbog posedovanja kokaina, nakon čega je 2019. godine od strane Prvog osnovnog suda u Beogradu osuđen na kaznu zatvora od 3 meseca, uslovno na 1 godinu. Od 01.08.2019. godine zaposlen je u firmi za konsalting „Кodeks Trejd doo“, preko koje Bastać finansira svoje dokazane kriminalce i narko-dilere.

Sa njim su danas bili njegovi huligani sa ciljem da izazovu haos i nasilje na našim ulicama.

Ali još jednom smo pokazali da moderna i pristojna Srbija pobeđuje.

foto: Kurir

Čestitam svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta, direkciji za građevinsko zemljište, firmi „Strabag“ i njihovim radnicima koji su bili izloženi torturi od strane huligana, projektantima, stručnom nadzoru, svim gradskim službama, velika zahvalnost našim sugrađanima na strpljenju zbog gužvi, ali se zaista isplatilo jer smo dobili veličanstven Trg, kakav Beograd i zaslužuje. Poručujem i Marku Bastaću i svim njegovim kriminalcima i narko-dilerima, da nikada kriminal, kriminalci i barabe poput tebe i tebi sličnim neće nas zaustaviti u borbi za lepši, moderniji i uređeniji Beograd.

Mi ćemo nastaviti da obnavljamo i gradimo sve ono što ste ti i tvoj šef Đilas pokrali i uništili, a kao što je i danas tako će uvek pobeđivati pristojna i moderna Srbija.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...