Najnovije vesti

ŠEŠELJA JEDVA UĆUTKALI U EMISIJI, RAZGALAMIO SE O PROMENAMA U VLADI: Ove ministre odmah oterati, pa neka beže kod Đilasa, Boška i drugih (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

biće promenjeno 60 odsto ministara

ŠEŠELJA JEDVA UĆUTKALI U EMISIJI, RAZGALAMIO SE O PROMENAMA U VLADI: Ove ministre odmah oterati, pa neka beže kod Đilasa, Boška i drugih (VIDEO)

Politika

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj komentarisao je najavljene promene u Vladi Srbije i naveo koje ministre bi trebalo odmah smeniti.

On se osvrnuo na najavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da će u narednoj Vladi biti promenjeno 60 odsto ministara i ocenio da je to pogrešno.

"Pred nama je ostalo još devet meseci do formiranja nove Vlade. Ako je on rekao 60 odsto neće biti, budite uvereni da svi na koje se odnosi tih 60 odsto znaju da su oni u pitanju. Neki mu juče nisu bili na sednici Glavnog odbora", kazao je Šešelj.

Šešelj je onda otkrio zašto ministri neće biti izbačeni iz Vlade pre izbora.

"On (Vučić) misli da ih treba držati do izbora da n ebi sad trčali po opozicionim strankama. Ja mislim da mu je bolje da ih se sad otarasi, pa da oni trče po opozicionim strankama da ih još više izblamiraju", rekao je Šešelj.

Prema njegovim rečima, ministarku građevinarstva Zoranu Mihajlović potrebno je odmah izbaciti iz vlade.

"Pa neka trči kod Đilasa, Boška, kod koga hoće. Ima ih još, Rasima Ljajića. Ima Zlatibor Lončar", razgalamio se Šešelj.

Kada je video rekciju voditelja, dodao je šaljivo: "Je l' vam sad žao što ste me zvali u emisiju".

(Kurir.rs/TV Pink)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...