Najnovije vesti

VESIĆ: Kada bi postojalo krivično delo za glupost, Đilasov plaćenik Nikola Jovanović bio bi na doživotnoj robiji
Foto: Nemanja Nikolić

reagovanje

VESIĆ: Kada bi postojalo krivično delo za glupost, Đilasov plaćenik Nikola Jovanović bio bi na doživotnoj robiji

Politika

"Kada bi postojalo krivično delo za glupost Đilasov plaćenik Nikola Jovanović bio bi na doživotnoj robiji. Za krivično delo pokvarenost, nanošenje štete Srbiji u međunarodnoj zajednici kandidat je predsednik njegove partije Vuk Jeremić. To upravo njih dvojica rade", napisao je danas na Fejsbuku zamenik Gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"Što se tiče odgovornosti svako od nas je odgovoran za svoje postupke. Kada ste vlast morate da budete spremni na pitanja. Uvek ću rado da govorim o tome kako je vlast u Beogradu, izabrana na izborima, promenila naš grad izgradila Beograd na vodi, obilaznicu oko grada, Trg Republike, Slaviji, skoro 500 fasada, Kosančićev venac... A glupi Jovanović i njegov šef, pokvareni Jeremić su uspeli nešto što niko nije da budu odgovorni i da odgovaraju na pitanja dok su opozicija!? Recimo na pitanja o belosvetslom kriminalcu Patriku Hou koji leži u američkom zatvoru koji je bio poslovni partner Jeremića, a koga je Jovanović vodio po restoranima jer je glup da radi bilo šta ozbiljnije.

Očigledno je Jeremiću nestalo novca pa je odlučio da reketira Tursku pa zato napada na jednu od najuglednijih turskih kompanija. Tako oni rade. Nije srećan zato što naša država ima sjajne odnose sa predsednikom Erdoganom pa bi da uradi ono što najbolje zna - nešto da pokvari. Verujem da će ugledna turska kompanija koja samo u Istanbulu ima hiljadu autobusa naći način da zaštiti svoj ugled i da na sudu nađe zaštitu od prevaranata koji i saobraćajnu nesreću koriste kako bi širili paniku i lažne vesti. Jer njihova politika je što gore za građane - to bolje za njih!", napisao je Vesić.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...