MINISTAR NEDIMOVIĆ ŠOKIRAO U JUTARNJEM ČAK I MARIĆA: Citirao Kristijana Golubovića, evo šta je rekao (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić, Printskrin

ovo niko nije očekivao

MINISTAR NEDIMOVIĆ ŠOKIRAO U JUTARNJEM ČAK I MARIĆA: Citirao Kristijana Golubovića, evo šta je rekao (VIDEO)

Politika -

Ministar poljoprivrede i zaštite životne sredine Branislav Nedimović gostovao je u jutarnjem programu kod Milomira Marića, a u toku razgovora dotakli su se i teme o igrama na sreću.

Ministar je u šali Marića upitao da li ih igra, na šta je dobio negativan odgovor, a onda je uzvratio da ako već ne igra ne može ništa ni dobiti.

Poznati novinar je na to rekao da se nešto može postići samo mukotrpnim radom, iako svi kažu da se od rada niko nije obogatio, na šta se ministar nadovezao krilaticom: "Hiljade i hiljade sklekova."

Tu rečenicu je, inače, izgovorio Kristijan Golubović u dokumentarnom filmu "Vidimo se u čitulji", i iako je poznat po brojnim originalnimn izjavama, ova je najpoznatija.

"Treninzi, masovni treninzi iz dana u dan, hiljade sklekova, hiljade trbušnjaka, bežanje u zdrav razum... Bile su hiljade i hiljade sklekova, a sada su milijarde i milijarde. Već radim milione i milione sklekova koji polako prelaze u milijarde. Ja bih sada mogao da radim dva sata sklekove i to bi bio uvod za jedan lakši trening", pričao je Golubović u filmu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track