NOVI FAJT OKO BOJKOTA IZBORA Gajić preti zatvaranjem vrata u SZS! Trifunović odgovara: Nemate ideje, da sam hteo kroz vaša vrata, davno bih ušao
Foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

letelo perje

NOVI FAJT OKO BOJKOTA IZBORA Gajić preti zatvaranjem vrata u SZS! Trifunović odgovara: Nemate ideje, da sam hteo kroz vaša vrata, davno bih ušao

Politika -

Tenzije u Savezu za Srbiju su svakog dana sve veće, a u rasprave ulaze čak i oni koji su se do juče držali zajedno i tapšali po leđima.

Glavno "bojno polje" sukobljenim stranama je Tviter, a u oštrim odgovorima prednjači predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je poslednjih dana javno kritikovao ideju o bojkotu izbora.

Upravo je bojkot i rok za definitivnu odluku, 15. septembar, bio povod za novi fajt između Vladimira Gajića iz SZS i Trifunovića.

Trifunović je pitao: "Ko je proglasio 15. septembar kao deadline?", a Gajić je dogovorio: "SzS...posle toga, zatvaramo vrata".

To se Trifunoviću nije dopalo, pa je odbrusio:

"Slobodno. Ja da sam hteo kroz ta vrata, davno bih ušao. Nije da ste bili loši domaćini i da niste zvali, u više navrata. Nego, nekako ne volim ultimatume. Bez obzira da li su jaki card holderi u pitanju. Kad su bleferi, tek je smešno".

Zatim je Trifunović krenuo sa kritikama, koje se, po svemu sudeći odnose na lidere SZS.

- Bez ikakvog plana i programa. Kad sam isterao narod na ulice, urlali su: "Jesi normalan, šta da radimo s ljudima na ulicama?” Nisu imali jasnu ideju tad, nemaju je ni sad - napisao je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track