Najnovije vesti

NOVI FAJT OKO BOJKOTA IZBORA Gajić preti zatvaranjem vrata u SZS! Trifunović odgovara: Nemate ideje, da sam hteo kroz vaša vrata, davno bih ušao
Foto: Dado Đilas, Vladimir Šporčić

letelo perje

NOVI FAJT OKO BOJKOTA IZBORA Gajić preti zatvaranjem vrata u SZS! Trifunović odgovara: Nemate ideje, da sam hteo kroz vaša vrata, davno bih ušao

Politika

Tenzije u Savezu za Srbiju su svakog dana sve veće, a u rasprave ulaze čak i oni koji su se do juče držali zajedno i tapšali po leđima. 

Glavno "bojno polje" sukobljenim stranama je Tviter, a u oštrim odgovorima prednjači predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, koji je poslednjih dana javno kritikovao ideju o bojkotu izbora. 

Upravo je bojkot i rok za definitivnu odluku, 15. septembar, bio povod za novi fajt između Vladimira Gajića iz SZS i Trifunovića. 

Trifunović je pitao: "Ko je proglasio 15. septembar kao deadline?", a Gajić je dogovorio: "SzS...posle toga, zatvaramo vrata". 

To se Trifunoviću nije dopalo, pa je odbrusio: 

"Slobodno. Ja da sam hteo kroz ta vrata, davno bih ušao. Nije da ste bili loši domaćini i da niste zvali, u više navrata. Nego, nekako ne volim ultimatume. Bez obzira da li su jaki card holderi u pitanju. Kad su bleferi, tek je smešno". 

Zatim je Trifunović krenuo sa kritikama, koje se, po svemu sudeći odnose na lidere SZS.

- Bez ikakvog plana i programa. Kad sam isterao narod na ulice, urlali su: "Jesi normalan, šta da radimo s ljudima na ulicama?” Nisu imali jasnu ideju tad, nemaju je ni sad - napisao je on. 

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...