Najnovije vesti

JEREMIĆ LAŽE DA SU IZBORI U MEDVEĐI BILI NEREGULARNI! Državni sekretar MUP potvrdio: Samo jedan džip bio bez tablica, ali imao probne oznake
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

vozač identifikovan

JEREMIĆ LAŽE DA SU IZBORI U MEDVEĐI BILI NEREGULARNI! Državni sekretar MUP potvrdio: Samo jedan džip bio bez tablica, ali imao probne oznake

Politika

Predsednik Narodne stranke i jedan od lidera Saveza za Srbiju Vuk Jeremić obmanjuje javnost neistinama da su uslovi za održavanje izbora u Medveđi bili neregularni i da su u tom mestu voženi džipovi bez tablica, izjavio je danas državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Milosav Miličković.


"Istine radi, policija je utvrdila da samo u jednom slučaju na dan održavanja izbora na samom vozilu nije bilo tablice, ali je taj automobil imao probne oznake koje su bile unutar vozila, što je naravno dozvoljeno, tako da se i to vozilo kretalo apsolutno u skladu sa zakonom", kazao je Miličković.

 

Prema njegovim rečima, to vozilo je imalo oznake sa kosovskog registarskog područja, a u skladu sa Briselskim sporazumom na administrativnim prelazima se vozačima izdaju probne oznake.

 

"U pomenutom slučaju u Medveđi policija je identifikovala vozača, utvrđeno je da je u vozilu imao privremene oznake Raške i da nije bilo ničega nezakonitog u njegovom kretanju ovim mestom. Međutim, jasno je da je Vuku Jeremiću i predstavnicima Saveza za Srbiju iznošenje laži draže od istine, a u svojim napadima ne biraju sredstva kojima žele da naruše i ugled i ospore rad pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su i u navedenom slučaju postupali isključivo u skladu sa zakonom", ocenio je on.

 

(Kurir.rs)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...