Najnovije vesti

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Jeremić plasira reciklirane laži
Foto: Ana Paunković, Beta Emil Vas

manipuliše

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Jeremić plasira reciklirane laži

Politika

BEOGRAD - Član Predsedništva Srpske napredna stranke Biljana Popović Ivković pozvala je Vuka Jeremića, koji je jedan od lidera Saveza za Srbiju da prestane da plasira reciklirane laži u nameri da diskredituje ministra Nebojšu Stefanovića, i ocenila da on to radi u nedostatku bilo kakve političke ideje.

Popović Ivković ocenila je da su pokušaji Jeremića, da konstruiše aferu i diskredituje ministra Stefanovića mizerni i patetični i pozvala ga da prestane da obmanjuje javnost.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ana Paunković

"Pozivam Vuka Jeremića da prestane sa kontinuiranim iznošenjima laži i pokušajima obmanjivanja javnosti, sada, izvlačeći iz rukava i pisanije nekakvog bugarskog portala. Njegovi mizerni pokušaji konstruisanja nekakve afere kojom bi diskreditovao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovica potpuno su patetični", navela je Popović Ivković u saopštenju.

Popović Ivković, koja je državni sekretar u MUP-u navodi da je nakon što se oglasilo i samo preduzeće "Krušik" postalo potpuno jasno da niti je bilo kakve korupcije, niti je preduzece "GIM" imalo povlašćeni položaj niti kupovalo po povlašćenim cenama u odnosu na "Jugoimport SDPR".

"Tačnije, ova dva preduzeća nabavljala su različite vrste mina, te je zato GIM imao nižu cenu, imajući u vidu da je kupovao mine sa manje dopunskog punjenja i kraceg dometa", navodi funkcionerka SNS.

"Naravno, ubeđena sam da to od samog početka odlično znaju i sam Jeremić i njegovi prijatelji sa raznih samozvanih istraživačkih portala u Srbiji", kaže ona.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

I pored te činjenice, ipak, ne mari, da nastave da manipulišu svesno već mesecima, jer im odgovara da plasiraju reciklirane laži iznova, što je i očekivano jer kako sami priznaju, nemaju građanima da ponude nijednu politicku ideju.

"A da li će u svojoj agresivnoj želji da se ponovo vrati na vlast, naneti štetu i Srbiji, odlično znamo da Jeremića uopšte ne brine. One štete koje je Srbiji već naneo u vreme dok je bio na vlasti nesagledive su. Za najveću se do dana današnjeg nije izvinio Srbima sa Kosova i Metohije", navodi ona.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...