NEMANJA MANJAK: Lažne afere usmerene protiv Stefanovića i njegove porodice nastavak orkestrirane kampanje
Foto: Printscreen Youtube

reagovanje

NEMANJA MANJAK: Lažne afere usmerene protiv Stefanovića i njegove porodice nastavak orkestrirane kampanje

Politika -

Nemanja Manjak, član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, reagovao je na navode da je firma GIM, koja se bavi izvozom oružja, u vlasništvu oca ministra Nebojše Stefanovića, Branka.

- Lažne afere usmerene protiv ministra Stefanovića i njegove porodice predstavljaju samo nastavak orkestrirane kampanje u cilju prikupljanja jeftinih političkih poena. Sve te neistine demantovane su i od strane Ministarstva odbrane, ali i firme "Кrušik" - naveo je Manjak u saopštenju.

- Čitava ta priča predstavlja ništa drugo do potpunu izmišljotinu, od koje Đilas i njegovi poslušnici ne odustaju jer njih ugled Srbije ne zanima, već samo da se pošto-poto dočepaju vlasti - istakao je Manjak.

Podsetimo, predstavnici dela opozicije ranije su optužili predsednika Srbije Aleksandra Vučića i oca ministra Stefanovića, Branka Stefanovića, da stoje iza izvoza iz Srbije u Saudijsku Arabiju oružja, koje preko posrednika navodno završava u Jemenu.

Ministar Stefanović negirao je da je firma GIM u vlasništvu njegovog oca i istakao da njegov otac nije vlasnik te, niti bilo koje firme koja se bavi izvozom naoružanja.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track