JEŠIĆ IZNENADIO BRUTALNOM PORUKOM BOŠKU OBRADOVIĆU: Dveri su klerikalno oportuna go*na!
Foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

OPASNA PROZIVKA

JEŠIĆ IZNENADIO BRUTALNOM PORUKOM BOŠKU OBRADOVIĆU: Dveri su klerikalno oportuna go*na!

Politika -

Poslanik DS Goran Ješić nastavio je oštro da kritikuje poteze lidera Saveza za Srbiju, koji predvode Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović. Nakon što je izrazio čuđenje što se Obradović uopšte usudio da zastupa stav Demokratske stranke o pregovorima vlasti i opozicije o izbornim uslovima koje je inicirala Evropska unija, Ješić je poručio da su Dveri "go.na".

Ješić je, naime, odgovorio izvesnom Ivanu Petroviću koji mu je zamerio što kritikuje koalicione kolege u SzS - Obradovića, Jeremića i Đilasa.

- Hoćes da kažeš, da je to zabranjeno, da kaže o nekome u svoje lično ime? Ako ćemo tako, onda kako ti isto tako možes da pričas o Dverima, Jeremiću i Đilasu, a dobrovoljno si član stranke koja je u koaliciji sa njima. Stvarno ne želim da budem advokat Dverima, samo kažem da kritika svojih kolega iz DS, samo radi kritike, ne doprinosi ničemu dobrom. I ne, neću ja tebe promeniti, niti mi je cilj, samo sugestija - napisao je tviteraš Ivan Petrović, na šta mu je Ješić odgovorio:

- Ja imam svoj stav o njima nekoliko puta izrečen na GO, a to je da su klerikalno oportuna go*na! Ne znam kako jasnije da objasnim!

foto: Printscreen

Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je juče da je dobrodošao angažman predstavnika Evropskog parlamenta (EP) u dijalogu vlasti i opozicije u Narodnoj skupštini, što je prosledila u odgovoru na pismo Dejvida Mekalistera, predsednika Komiteta za spoljne poslove EP. On je prethodno Mekalister je, naime, u utorak poručio da je EP spreman da posreduje u dijalogu vlasti i opozicije u Srbiji oko izbornih uslova ako dobije pozitivan odgovor od prve dame srpskog parlamenta.

Kurir.rs/ Foto:Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track