Najnovije vesti

SKAT BRANI SRBIJU! OPASNO ZARATIO SA AMERIČKIM VODITELJEM: Evo šta mu je američki ambasador skresao na Tviteru (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Haos na Tviteru

SKAT BRANI SRBIJU! OPASNO ZARATIO SA AMERIČKIM VODITELJEM: Evo šta mu je američki ambasador skresao na Tviteru (FOTO)

Politika

Američki radio - voditelj vređao Srbe pošto su pobedili SAD u košarci i pitao da li mi uopšte ovde imamo hranu, na šta mu je Kajl Skat poručio da su Srbi imali bolji tim i da je hrana ovde neverovatna

Američki radio-voditelj Kevin Klensi, koji je domaćoj javnosti postao poznat nakon brutalnog vređanja Srbije tokom Svetskog prvenstva u košarci, sada je zbog naše zemlje ušao u rat sa odlazećim ambasadorom SAD u Beogradu Kajlom Skatom.

Klensi je pobedu srpskog košarkaškog tima nad SAD prokomentarisao na Tviteru: "Izgubili smo od Srbije u košarci. Imaju li oni u Srbiji uopšte hrane", a potom je napisao i:

- Koja je razlika izmedu Srbije i jogurta? Pa jogurt nije započeo Prvi svetski rat. Klensi je sam na svom blogu objavio da mu je na uvrede o Srbiji odgovorio američki ambasador u toj zemlji.

- Srbija je imala bolji košarkaški tim. Tačka. Ovo je Srbija ja znam iz prve ruke - napisao je Skat Klensiju na pomenutoj društvenoj mreži i uz tvit okačio i reklamu "Vi ste svet".

Američki radio-voditelj je i posle ovog tvita nastavio da vređa Srbiju - napisao je da ima utisak da će se o njemu raspravljati u parlamentu "u toj rupi".

Pošto su mu neki od tviteraša iz Srbije poslali slike srpske hrane, on je na to napisao da je "siguran da je ukusna kao k..ac".

- Šalju mi slike svoje hrane da razbiju mit da nemaju hranu - napisao je on, na šta mu je odlazeći ambasador SAD u Beogradu, uz sliku hrane sa našeg područja - kačkavalj, čvarke, plazmu, domaće pivo i rakiju, poručio:

- ... a hrana je neverovatna.

Kurir.rs/E.K./Foto:Kurir/Marina Lopičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...