ALEKSANDAR ANTIĆ O PLANU OPOZICIJE: Bojkotovanje izbora je antidemokratski potez
Ocena... Aleksandar Antić, Foto: Zorana Jevtić

Stav:

ALEKSANDAR ANTIĆ O PLANU OPOZICIJE: Bojkotovanje izbora je antidemokratski potez

Politika -

Ono što je važno je odgovoran pristup koji mi pokazujemo kao vladajuća
koalicija željom da razgovaramo o unapređenju izbornog procesa, kaže Antić

Potpredsednik SPS Aleksandar Antić izjavio je juče da je bojkot izbora u demokratskoj zemlji antidemokratska pojava i da je kao takvu ne prihvata i ne razume. - Ono što je važno je odgovoran pristup koji mi pokazujemo kao vladajuća koalicija apsolutnom željom da razgovaramo o unapređenju izbornog procesa - istakao je Aleksandar Antić.

Bilo im dobro

Ocenio je da je besmisleno to što iz razgovora o izbornim uslovima izlaze oni koji govore o tome da su izborni uslovi loši. - Svi sadašnji izborni uslovi utvrđeni su pre 2012. godine, kada su dominantan deo tadašnje vlasti činili oni koji sada govore o lošim izbornim uslovima - kaže Antić.

Povodom navoda o pritiscima na predsednika stranke Ivicu Dačića da ne podrži predsednika Aleksandra Vučića na izborima 2017. godine, rekao je da socijalisti sa Srpskom naprednom strankom imaju strateško partnerstvo u interesu Srbije. - Duboko verujem da je svaki dan života u Srbiji potvrda da su rezultati tog partnerstva izuzetni i da mi menjamo Srbiju nabolje. Kvalitet života se unapređuje, sve dobija neki smisao, a budućnost deluje daleko bolje u svim sferama, od ekonomije, energetike, saobraćaja, infrastrukture - istakao je Antić.

Političke spekulacije

On je ocenio da oni koji misle da različitim političkim spekulacijama može da se promeni takva Srbija žive u zamrznutom vremenu od pre 2012. godine i da oni ne shvataju šta se u Srbiji dešava.

Kurir.rs/P. R. Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track