MILENA IVANOVIĆ UŽIVO U JUTARNJEM: Poslednja osoba koja treba da pominje Oliverovo ime jeste Rada Trajković! A onda poručila da od Albanaca treba da naučimo SAMO JEDNO!
Foto: TV Pink Printscreen

"sramno da ona danas koristi ime mrtvog Olivera"

MILENA IVANOVIĆ UŽIVO U JUTARNJEM: Poslednja osoba koja treba da pominje Oliverovo ime jeste Rada Trajković! A onda poručila da od Albanaca treba da naučimo SAMO JEDNO!

Politika -

BEOGRAD - Poslednja osoba na svetu koja treba da pominje Oliverovo ime i uzima ga u usta jeste Rada Trajković, izjavila je jutros uživo u jutarnjem programu Milena Ivanović, udovica mučki ubijenog Olivera Ivanovića, lidera GI SDP.

- Ono što ona danas radi jeste pokušaj da se vrati na političku scenu i prikupi neke jeftine poene - rekla je Milena Ivanović i dodala da je sramno da ona danas koristi ime mrtvog Olivera a gde je bila kad mu je bilo najteže i kad se on u dva navrata borio za svoju slobodu.

- Znam ko su Oliverovi prijatelji, ko je dolazio na slave, rođendane i ko ima prava da danas govori o njemu... Kad je pozvala da pita kako je Bogdanu ili meni, da li nam nešto treba kad nam je bilo najteže, dodala je Milena i rekla da će uvek biti onih koji će koristiti Oliverovo stradanje ne razmišljajući koliko povređuju njegovu porodicu.

Ona je u jutarnjem programu TV Pink poručila i da je Trajkovićeva poslednja koja treba da pominje njenog muža i dodala da je i njoj pričala "ružne stvari koje nemaju veze s mozgom", a koje će morati da dokaže pred organima.

Ivanovićeva je uoči predstojećih izbora na Kosmetu rekla da se nada da će Srbi ovog puta pokazati jedinstvo.

Prethodno je naglasila da od Albanaca treba da naučimo jednu važnu stvar a to je da oni uvek stavljaju nacionalni interes ispred ličnog a mi uvek radimo obrnuto.

(Kurir.rs/SĐP/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja