MLADOST I ISKUSTVO: Srpska desnica dobila nove odbornike, širi se na centralnu Srbiju! (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

POJAČANJE ZA DVA UDRUŽENJA

MLADOST I ISKUSTVO: Srpska desnica dobila nove odbornike, širi se na centralnu Srbiju! (FOTO)

Politika -

Porodica Srpske desnice jača je za dva udruženja – „Grupa građana Levač“ i „Grupa građana Levač – Moj zavičaj“, koji su potpisali memorandum o zajedničkoj saradnji sa predsednikom Srpske Desnice Mišom Vacićem.

„Grupa građana Levač je u Srpskoj Desnici prepoznala partnera za budućnost, i uveren sam da ćemo zajedničkim snagama uspeti da unapredimo nerazvijenu opštinu poput Rekovca, kao i područije centralne Srbije.“, rekao je dr Dragan Prodanović, predsednik GG Levač.

Miroslav Radovanović, iz udruženja „Levač – Moj zavičaj“, istakao je da Miša Vacić i Srpska Desnica ima apsolutnu podršku njegovog udruženja, kao da će zajednička saradnja omogućiti da se ostvari što bolji rezultat na narednom izborima. „Zalažemo se da stanovnici Levača imaju što bolje uslove života, i sa Srpskom Desnicom ćemo to i omogućiti“, istakao je Radovanović.

foto: Filip Plavčić

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić je kazao da će na narednim izborima desnica izaći sa najboljim kandidatima iz loklane zajednice, kao što je to bio slučaj i u Medveđi. „Naš nosilac liste biće dr Dragan Prodanović, koji je na poslednjim izborima osvojio 13,5%, pojačan sa najboljima sa liste Levač – Moj zavičaj, koji su osvojili na poslednjim izborima 4,5%. Već sada mogu sa sigurnošću da tvrdim da Srspka Desnica sinergijom ove dve loklane liste ima 18% bez kampanje. Smatramo da je pobednička kombinacija savez mladosti i iskustva. Iskustvo imamo u dr Prodanoviću, a snagu mladosti u domaćinskom gospodinu Radovanoviću. Srpska Desnica će nesumnjivo ostvariti najveći rezultat u Opštini Rekovca. Sabirajući njihovu dosadašnju snagu ojačani Srpskom Desnicom mi očekujemo preko 35% poverenja građana.“, sa velikom sigurnošću u budući rezultat kazao je Vacić.

Udruženje građana Levač je na prošlim izborima osvojilo četiri odbornička mandata, koji od danas zvanično u Skupštini opštine Rekovac predstavljaju Srpsku Desnicu, čime se nastvalja jačanje ove političke opcije širom Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja