ĐILASOV SARADNIK PRIZNAO S KIM ŠURUJE! Nenad Rašić: Haradinaj i ja smo se zbog takse kompromitovali!
Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević, Beta/Branislav Božić, Filip Plavčić

Partneri

ĐILASOV SARADNIK PRIZNAO S KIM ŠURUJE! Nenad Rašić: Haradinaj i ja smo se zbog takse kompromitovali!

Politika -

Predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da ne čudi što je Rašić praktično priznao da je Haradinajev saradnik

Lider koalicije Sloboda i bliski saradnik predsednika SSP Dragana Đilasa - Nenad Rašić, koji u predizbornom spotu na albanskom jeziku poziva Srbe na Kosovu i Metohiji da glasaju protiv „monstruozne politike Srpske liste“, praktično je priznao da je s Ramušem Haradinajem, kosovskim premijerom u ostavci, u partnerskim odnosima.

On je rekao da su se maltene on i Haradinaj kompromitovali zbog taksa, a onda se brzo ispravio i prebacio loptu samo na Haradinaja, koga, inače, naziva svojim premijerom.

- U jednom trenutku se činilo da je to korisno za partiju premijera Haradinaja, ali ispostavilo se na kraju da nije, jer smo maltene, odnosno on se maltene kompromitovao i zaratio s većim delom međunarodne zajednice - rekao je Rašić na RT Kosovo govoreći o taksama od 100 odsto koje je Priština uvela na srpsku robu.

Predsednik Skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun kaže da ne čudi što je Rašić praktično priznao da je Haradinajev saradnik:

- Umesto da osudi uvođenje taksa, on se stara za interese Haradinaja. To jasno govori odakle duvaju vetrovi.

Kurir.rs/B. B. Foto: Beta/Armenija Zajmi Bešević,Beta/Branislav Božić,Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track