RADA TRAJKOVIĆ GLASALA NA BIRAČKOM MESTU ZA  RASELJENE U GRAČANICI  PA PROVOCIRA: Okončati nasilje Beograda! Njenu provokaciju prištinski mediji jedva su dočekali
Foto: Kosovo Online

sramota

RADA TRAJKOVIĆ GLASALA NA BIRAČKOM MESTU ZA RASELJENE U GRAČANICI PA PROVOCIRA: Okončati nasilje Beograda! Njenu provokaciju prištinski mediji jedva su dočekali

Politika -

Kandidatkinja za poslanika koalicije Sloboda, Rada Trajković izjavila je danas nakon glasanja u Gračanici da je "ovo veliki dan".

Ona je glasala na izbornom mestu gde glasaju raseljena lica i poručila da treba "okončati nasilje Beograda nad onima koji podržavaju druge opcije sem Srpske liste".

„Danas je sjajan dan i prelepo jutro. Verujem da će građani birati predstavnike sa liste Koalicije za slobodu koja će ih predstavljati. Prekinuti ovo nasilje u Beogradu", prenosi KlanKosova.

Njenu novu provokaciju prištinski mediji su jedva dočekali te su je odmah i objavili.

foto: Printscreen lajmi.net

Podsetimo, na prevremenim parlamentarnim izborima na Kosovu i Metohiji iz srpske zajednice učestvuju četiri politička subjekta - Srpska lista, koalicija Sloboda, Samostalna liberalna stranka i Partija kosovskih Srba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track