PREDSEDNIK VUČIĆ SE IZNENADA POJAVIO MEĐU MLADIMA IZ SNS: Održao predavanje o emocijama i racionalnosti u politici (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Krcato

PREDSEDNIK VUČIĆ SE IZNENADA POJAVIO MEĐU MLADIMA IZ SNS: Održao predavanje o emocijama i racionalnosti u politici (FOTO)

Politika -

SNS organzuje za svoje mlade članove edukativni centar u okviru pograma "Mladi lideri SNS", a danas je jedan od govornika bio i šef naprednjaka i predsednik Srbije

Srpska napredna stranka organizuje za svoje mlade članove edukativni centar u okviru posebnog programa "Mladi lideri SNS", a danas je jedan od govornika na predavanju bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je na predavanje došao iznenada, što je izazvalo oduševljenje prisutnih u sali, saznaje Kurir.

SNS za svoje mlade članove iz cele Srbije organizuje edukativni centar sa celodnevnim predavanjima na različite teme. Mladima eksperti iz SNS iz različitih oblasti pomažu u obrazovnom usavršavanju i političkoj edukaciji. Danas se u centrali ove stranke, pored ostalih predavača, iznenada pojavio i šef te stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je, kako saznajemo, govorio na temu emocija i racionalnosti u politici. Pored toga, on je i odgovarao na pitanja mladih članova kojih je najviše bilo iz Beograda i Vojvodine.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković, na pitanje da li je uključivanje lidera stranke u političko obrazovnje mladih članova, dobar potez, kaže: - Ovo jeste dobar potez, jer lideri stranaka imaju veliko politčko iskustvo. Pojava lidera stranke je i neka vrsta motivacije, lider ne sme da bude otuđen, već da bude uz mlade, da ih podučava i usmerava. Ovo je višestruko dobar potez i sa aspekta sticanja znanja i sa emotivnog, jer prisustvo lidera stranke pojačava motivaciju.

(Kurir/E.K.Foto:Kurir/Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track