Najnovije vesti

HVALA NA PODRŠCI KOJU PRUŽATE SRBIJI: Stefanović razgovarao sa direktorom kiparske policije tokom Generalne skupštine Interpola
Foto: MUP Srbije

sastanak

HVALA NA PODRŠCI KOJU PRUŽATE SRBIJI: Stefanović razgovarao sa direktorom kiparske policije tokom Generalne skupštine Interpola

Politika

Povlačenje kandidature takozvanog Kosova za članstvo u Interpolu je pobeda Srbije, ali ujedno i pobeda poštovanja policijskog rada i uvažavanja ekspertskog karaktera ove organizacije, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 

Stefanović je tokom 88. Generalne skupštine Interpola, koja se održava u Santjagu u Čileu, razgovarao sa direktorom kiparske policije Kiprosom Mihaelidesom.

 

On se zahvalio Kipru na podršci Srbiji i istakao zadovoljstvo što će dve države imati zajednički stav i tokom sledeće Generalne skupštine, koja će se održati u Urugvaju, saopštio je MUP Srbije.

 

Direktor kiparske policije istakao je zadovoljstvo policijskom saradnjom dveju država, dok je Stefanović ocenio da je ova saradnja veoma dobra.

 

Oni su razgovarali i o nastavku i daljem unapređenju saradnje dve policije u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, narko-trafikinga, borbe protiv terorizma i pranja novca.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...