ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS LUKA PETROVIĆ OTKRIVA: Bastać godinama zloupotrebljavao svoju funkciju! Preko Sportskog centra skućio užu i širu familiju!
Foto: Pteentskrin

reagovanje

ČLAN PREDSEDNIŠTVA SNS LUKA PETROVIĆ OTKRIVA: Bastać godinama zloupotrebljavao svoju funkciju! Preko Sportskog centra skućio užu i širu familiju!

Politika -

Crnogorac Marko Bastać, po uzoru na svog šefa Dragana Đilasa godinama na najbrutalniji način zloupotrebljava svoju funkciju. Da bi naši građani shvatili dokle ide njegov bezobrazluk, moraju da budu upoznati sa nekim činjenicama, istakao je u saopštenju član Predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović.

Pored toga što su on i njegova družina opljačkali i uništili Sportski centar Milan Gale Muškatirović i zadužili ga za bezmalo milion evra, pored toga što su za najobičniji logo za bazen platili neverovatnih 2.722,500 dinara što je oko 23.500 evra, Đilasova desna ruka je preko 25. maja skućila svoju užu i širu familiju i svoje saradnike, ističe Petrović.

"Pa je tako platu od 30.000 dinara neto primala Bastaćeva rođena sestra Ana Bastać (udata Dimitrijević), pored toga imala je nadoknadu i u opštini Stari grad, Bastaćev rođak Nemanja Janković isto preko ugovora na neodređeno vreme platu od 40.000 dinara, sekretar skupštine opštine Stari grad Iva Paić plata od 85.000 dinara, njegovi odbornici Marko Mandić i Nikola Radić plata od 76.000 dinara. Svi oni su zajedno sa svojim šefom Markom Bastaćem učestvovali u rušenju našeg grada kao i u fašističkom paljenju knjiga od čije prodaje je novac trebao da bude usmeren za lečenje bolesnog deteta", navodi on dodajući da je ovo samo još jedan od brojnih primera kako Đilasova desna ruka upravlja opštinom i našim novcem.

"Mi ćemo se truditi da u narednom periodu naše građane upoznamo sa svim kriminalnim i protivzakonitim radnjama odlazećeg predsednika Marka Bastaća i nastavićemo, zajedno sa našim komšijama, da završimo i realizujemo sve započete i nove projekte jer će pristojna i moderna Srbija uvek pobediti", zaključuje Petrović.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track