Najnovije vesti

VUČIĆ SE OBRATIO MEDVEDEVU NA RUSKOM: Srpski predsednik poželeo DOBRODOŠLICU premijeru Rusije i evo šta mu je još poručio! (VIDEO)
Foto: Printscreen

oči u oči

VUČIĆ SE OBRATIO MEDVEDEVU NA RUSKOM: Srpski predsednik poželeo DOBRODOŠLICU premijeru Rusije i evo šta mu je još poručio! (VIDEO)

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je večeras premijeru Rusije Dmitriju Medvedevu, kao i predsedniku Vladimiru Putinu, na podršci u očuvanju teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije i izrazio zadovoljstvo što je Medvedev u poseti baš na dan kada se obeležava godišnjica oslobođenja od fašizma.

"Dobro došli, nadam se da se ovde u Beogradu osećate kao kod svoje kuće. Za nas je čast što ste baš danas u Beogradu kada obelezavamo 75. godišnjicu oslobođenja i to je potvrda iskrenih i prijateljskih odnosa međunašim zemljama", rekao je Vučić na početku sastanka sa visokim gostom iz Moskve, koji je bio otvoren za medije.

Ocenio je da je sve u redu kada je reč o ekonomskoj saradnji, ali da se može još bolje, te da ta saradnja treba da se razvija i jača.

"Robna razmena raste, što se tiče gasovoda Turski tok sve je u redu, a što se tiče ostalih pitanja još je bolje. Hvala vama i predsedniku Putinu na podršci u zaštiti teritorijalnog integriteta i nezavisnosti Srbije. Cenimo to i dobrodošli u Srbiju", poručio je Vučić na ruskom jeziku.

Medvedev je zahvalio Vučiću na gostoprimstvu i naveo da je govorio i pred parlamentom gde je naišao na prijateljsku atmosferu.

"Prenosim Vam i najbolje želje od predsednika Putina", rekao je Medvedev, na čemu mu je Vučić zahvalio.

Kurir.rs

Foto printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...