Najnovije vesti

ĐILASOV PULEN SE PERE PA SE VADI NA BOLESNOG ČOVEKA!  MARKO BASTAĆ: Nisam znao da je to prekršaj! OPET BIH TO URADIO
Foto: Stefan Jokić

NEVEROBATNO

ĐILASOV PULEN SE PERE PA SE VADI NA BOLESNOG ČOVEKA! MARKO BASTAĆ: Nisam znao da je to prekršaj! OPET BIH TO URADIO

Politika

Marko Bastać, predsednik Opštine Stari Grad priznao je na svom Tviter profilu da je napravio carinski prekršaj, odnosno da je imao u prtljagu više novca nego što je zakonom dozvoljeno, što je 10.000 evra, dodajući da nije znao da je to prekršaj.

- Kada je neko bolestan i kada je nečiji život u pitanju, da li treba pomoći? Za mene nema dileme - da! Danas me je carinik izvukao iz reda i pretresao do gole kože. Utvrdili su da sam napravio carinski prekršaj. U prtljagu sam imao više novca nego što je dozvoljeno. Nisam znao da je to prekršaj. Novac sam nosio prijatelju koji ima životni problem. Ponovo bih to uradio , napisao je Bastać.

U odgovoru na tvitove, a upitan da li je malo ili dosta preko zakonom propisanih 10.000 evra, naveo je da je - "naravno ovo prvo".

foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić

Da podsetimo, kod Đilasovog pulena je pronađeno 12.750 evra i 81.000 dinara i alarmirani su nadležni organi. Sve se dogodilo juče, kada je Bastać došao letom iz Dubaija.

- Novac sam nosio prijatelju koji ima životni problem. Ponovo bih to uradio. Tabloidi juriš, napisao je Bastać, koji je i funkcioner Stranke slobode i pravde.

U tvitu je dodao je od strane novinara pozvan "sedam minuta nakon što je izašao sa carinske kontrole".

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...