SERGEJ TRIFUNOVIĆ PREVRŠIO SVAKU MERU: Iz luksuznih letovališta vređa Vučića
Foto: screenshot

Bruka: LIDER POKRETA SLOBODNIH GRAĐANA

SERGEJ TRIFUNOVIĆ PREVRŠIO SVAKU MERU: Iz luksuznih letovališta vređa Vučića

Politika -

Dugo sam pokušavao da postanem predsednik, pošto sam video da ne ide to tako, ovo ćaplavo govedo neće da pusti fotelju, rešio sam da postanem predsednik Balija. Doneću Baliju prosperitet, privredu, natalitet, rekao je Trifunović

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazvao je „ćaplavim govedom“ u snimku koji je napravio na letovanju u Indoneziji, gde se uputio nakon skandala kad je izvređao novinarku Radio-televizije Srbije Oliveru Jovićević, aludirajući na to da se ona bavi prostitucijom.

- Dugo sam pokušavao da postanem predsednik, pošto sam video da ne ide to tako, ovo ćaplavo govedo neće da pusti fotelju, rešio sam da postanem predsednik Balija. Doneću Baliju prosperitet, privredu, natalitet - rekao je Trifunović i ponovo izneo uvrede na račun novinarke:

- Prvo planiram da osnujem indonežansku televiziju, na kojoj će jedino biti Olivera Jovićević, tako mi se može.

Podsetimo, Trifunović je početkom godine tajno boravio u Sjedinjenim Američkim državama na skijanju u Aspenu, najskupljem ski-rizortu na svetu, pa na luksuznom letovanju u Dubrovniku, Puli, Tivtu, a sada i na Baliju, destinaciji koja je na listi samo onih s najdubljim džepom.

Kurir.rs/ Foto: screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track