BASTAĆEVO NOVO DIVLJAŠTVO! HTEO DA BUDE PRLE, PA SE IZBLAMIRAO: Uz muziku iz Otpisanih snimio video kako skida transparent s Vučićem i Dodikom u Grdelici?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

stao nasred auto-puta i napravio seriju prekršaja

BASTAĆEVO NOVO DIVLJAŠTVO! HTEO DA BUDE PRLE, PA SE IZBLAMIRAO: Uz muziku iz Otpisanih snimio video kako skida transparent s Vučićem i Dodikom u Grdelici?! (VIDEO)

Politika -

LESKOVAC - Predsednik beogradske opštine Stari grad i funkcioner Stranke sloboda i pravda (SSP) Marko Bastać i predsednik Inicijativnog odbora SSP u Lazarevcu Miloš Petković skinuli su transparent na ulazu u Grdeličku klisuru na kojem su fotografije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i na kojem je pisalo "Svetlo na kraju tunela".

foto: Printscreen Facebook

Ceo postupak skidanja snimljen je i postavljen na društvene mreže, taj transparent se nalazio na galeriji iznad autoputa na takozvanoj Kosini 2, gde je bio postavljen 18. maja ove godine na otvaranju nove trase auto-puta na Koridoru 10 kroz Grdeličku klisuru.

Baš sa tog mesta Vučić, Dodik, ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici krenuli su uz pratnju novinara u obilazak deonice duge 26,3 kilometra, da bi svečano otvaranje bilo proglašeno ispod mosta "Vrla" u Vladičinom Hanu.

Na video-snimku koji je Bastać objavio na Fejsbuku i Tviteru objašnjava se da se transparent skida zato što "svakoga dana 139 ljudi ode iz Srbije i što dve trećine mladih planira da napusti zemlju". Miloš Petković se poziva i na Ivana Begića, mladog političara iz Banja Luke, koji je nešto slično uradio pre četiri dana.

Snimak sve vreme prati zavijanje sirene i muzika iz nekad popularne TV serije "Otpisani".

Na pitanje gde je odložen transparent, Bastać je rekao da ja "na sigurnom".

(Kurir.rs/Beta/Foto: Facebook Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track