Najnovije vesti

skandalozno

BASTAĆEV KUM SVEDOČIO DA GA JE 9 SATI MUČIO: Dao sam mu 10 koverata sa novcem od graditelja, jednu nisam pa sam preživeo pakao! ŠOK DETALJI (VIDEO)

Politika

Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća, inače predsednika gradskog odbora Đilasove stranke, u šokantnoj ispovesti otkrio je skandalozne detalje u vezi sa predsednikom opštine Stari grad.

Otkriva da je Bastać uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao. 

- Sa Markom Bastaćem se znam od 2006. godine, postali smo venčani kumovi. Kao njegov kum, pratio sam bespravnu gradnju na Starom gradu, i bespravni graditelji su mogli da sagrade nešto u srcu Dorćola uz određenu finansijsku nadoknadu koje sam ja bio dužan da preuzmem i odnesem Marku. Tih koverata je bilo desetak tokom mog mandata i radi se o sumi od nekoliko desetina hiljada evra - kaže Lešnjak.

Marko Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

Bastać ga je pozvao na sastanak, a onda vezao sa još dvojicom svojih saradnika. Ostale je ubrzo odvezao kada su mu rekli da ne znaju ime čoveka o kojem ih je ispitivao, a svog kuma ostavio, a zatim udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

- Bastać je rekao sada ćemo igrati jedan kviz. Šibao me je kanapom za preskakanje - ispričao je Lešnjak u stravičnoj ispovesti i dodao:

-Posle dva pitanja, dvojicu je odvezao, a mene ostavio. Bio sam udaran kanapom za preskakanje, šiban po telu, u jednom trenutku sam pao sa stolice, najteže mi je palo te noći da li ću se živ vratiti, šta će biti sa mnom i mojom porodicom, nisam smeo ništa da kažem policiji da ne bih imao gadne probleme ja i moja porodica.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...