skandalozno

BASTAĆEV KUM SVEDOČIO DA GA JE 9 SATI MUČIO: Dao sam mu 10 koverata sa novcem od graditelja, jednu nisam pa sam preživeo pakao! ŠOK DETALJI (VIDEO)

Politika -

Lazar Lešnjak, venčani kum Marka Bastaća, inače predsednika gradskog odbora Đilasove stranke, u šokantnoj ispovesti otkrio je skandalozne detalje u vezi sa predsednikom opštine Stari grad.

Otkriva da je Bastać uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

- Sa Markom Bastaćem se znam od 2006. godine, postali smo venčani kumovi. Kao njegov kum, pratio sam bespravnu gradnju na Starom gradu, i bespravni graditelji su mogli da sagrade nešto u srcu Dorćola uz određenu finansijsku nadoknadu koje sam ja bio dužan da preuzmem i odnesem Marku. Tih koverata je bilo desetak tokom mog mandata i radi se o sumi od nekoliko desetina hiljada evra - kaže Lešnjak.

Marko Bastać je uzimao novac od investitora koji su bespravno gradili na Starom gradu, da mu je novac donošen u kovertama, a kada mu jednu od koverti nije doneo, Lešnjak je preživeo pakao.

Bastać ga je pozvao na sastanak, a onda vezao sa još dvojicom svojih saradnika. Ostale je ubrzo odvezao kada su mu rekli da ne znaju ime čoveka o kojem ih je ispitivao, a svog kuma ostavio, a zatim udarao pesnicama po glavi, mučio, davio... Sve je to trajalo celu noć, čitavih 9 sati.

- Bastać je rekao sada ćemo igrati jedan kviz. Šibao me je kanapom za preskakanje - ispričao je Lešnjak u stravičnoj ispovesti i dodao:

-Posle dva pitanja, dvojicu je odvezao, a mene ostavio. Bio sam udaran kanapom za preskakanje, šiban po telu, u jednom trenutku sam pao sa stolice, najteže mi je palo te noći da li ću se živ vratiti, šta će biti sa mnom i mojom porodicom, nisam smeo ništa da kažem policiji da ne bih imao gadne probleme ja i moja porodica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track