BRATISLAV JUGOVIĆ: Marinika Tepić je dokazani borac za kosovsku nezavisnost i udarna pesnica Đilasove prljave kampanje
Foto: Printscreen YT

OŠTRO

BRATISLAV JUGOVIĆ: Marinika Tepić je dokazani borac za kosovsku nezavisnost i udarna pesnica Đilasove prljave kampanje

Politika -

Nijedna stranka više ne želi Mariniku u svojim redovima, ocenjuje Jugović

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ističe da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić svojim bezočnim lažima da predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović trguju oružjem, zapravo leči frustracije što više ne postoji nijedna opoziciona partija koja bi je htela u svojim redovima.

- Ovakvi nastupi lažljivice Marinike Tepić umanjuju rejting Saveza za Srbiju, što nije korisno samo za SNS, već i za političku scenu Srbije. Možda je Dragan Đilas jeftino kupio Mariniku Tepić, ali ono što posebno raduje i veliki deo opozicione javnosti jesu predviđanja da će ga ona skupo koštati - navodi Jugović.

foto: Kurir

Jugović dodaje da je Marinika Tepić dokazani borac za kosovsku nezavisnost i da je postala udarna pesnica Đilasove prljave kampanje protiv Vučića i ministra Stefanovića.

- Ona je to postala samo zato što među sedam miliona Srba i Srpkinja, Đilas nije mogao da pronađe nijednu osobu od ugleda, a koja bi pristala za njegov račun gnusnim lažima da osporava predsednika Aleksandra Vučića i njegove najbliže saradnike. Činjenica da Đilas kupuje maglu, nezavisno od toga da li je plaća skupo ili jeftino je nevažna vest. Važno je da je Srbija postala zemlja u kojoj Đilas više ni po koju cenu ne može da prodaje maglu - naveo je Jugović.

Kurir.rs/Foto: Printskrin Jutjub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track