Najnovije vesti

ŠEŠELJ IZBAČEN SA SUĐENJA JUTKI: Izvređao advokata Borivoja Borovića, rekao mu da je PRAVNA NEZNALICA, sudija ga odmah udaljio!
Foto: Ana Paunković, Marina Lopičić

haos na nastavku suđenja jutki

ŠEŠELJ IZBAČEN SA SUĐENJA JUTKI: Izvređao advokata Borivoja Borovića, rekao mu da je PRAVNA NEZNALICA, sudija ga odmah udaljio!

Politika

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, angažovan kao pravni savetnik Milutina Jeličića Jutke na suđenju zbog polnog uznemiravanja bivše saradnice, izjavio je da mu danas sudija nije dozvolio da u tom svojstvu nastupa na suđenju.

 

Suđenje bivšem predsedniku Opštine Brus zbog polnog uznemiravanja Marije Lukić, danas je nastavljeno u Osnovnom sudu u Kruševcu.

 

Šešelj je isključen zbog nepoštovanja suda pošto je, kako je rekao, ukazao na neregularnosti u procesu i na "pravno neznanje" advokata Borivoja Borovića koji zastupa Mariju Lukić.

 

 

Borović je, naveo je Šešelj, pripisovao Jeličiću da je kao predsednik opštine bio nadležan za slučaj nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku, dok je Šešelj obrazlagao da nadležnost nije na predsedniku opštine već na Ministarstvu gradjevinarstva, te da je zbog toga isključen sa sudjenja.

 

Šešelj je ocenio da rekonstrukcija prepiske koja sadrži Jeličićevo seksualno uznemiravanje Marije Lukić deluje nemoguće, da je to "podvala i hajka" na Jeličića, a Mariju Lukić je optužio da je proces pokrenula iz lične koristi.

 

(Kurir.rs/Beta)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...