SRBIJA JE UREĐENA ZEMLJA! Vučić opoziciji: Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je naša zemlja demokratska
Foto: Printskrin / RTS

iz ženeve

SRBIJA JE UREĐENA ZEMLJA! Vučić opoziciji: Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je naša zemlja demokratska

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući okupljanje ispred RTS tokom njegovog gostovanja, da je Srbija uređena zemlja i da su joj potrebni mir i normalnost.

- Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je Srbija demokrtatska zemlja u kojoj niko neće biti ubijen kao Ranko Panić, koji je samo hteo da prožeta iskaže nezadovoljstvo politikom tadašnje vlasti, rekao je Vučić iz Ženeve gde će učestvovati na Strateškom dijalogu o zapdnom Balkanu.

Na pitanje da li je realno da u nekoj demokratskoj zemlji studenti čekaju predsednika on je rekao da je to u redu, ali je zapitao: "šta studira onaj narkoman Branko Miljuš? Šta studira Bastać? A oni batinaši sa Karaburme?

Poručio im je i da odluče da li će da izigravaju lažne žrtve ili da biju, kako su neki to porucili.

- To ti je politički program, da nekoga biješ, nećes nikoga da biješ. Srbija će biti uređena zemlja, poručio je Vučić.

On je ddoao i da mogu da skinu njegovu sliku, ali ne mogu da skinu auto-puteve koji su izgrađeni.

- Za Kosovo ću ja da se borim i da govorim šta su naši stavovi. Oni i ne kriju da se nisu bavili problemima našeg naroda, kaže Vučić i dodaje da taj deo srpske opozcije nije briga kako je ljudima u Leposavicu, Šrtpcu, Klini.

Na pitanje šta misli o reciprocitetu na kome insitra Aljbin Kurti, kaže neka on "gura svoj posao, još da se ujedini sa Đilasom".

Podsetio je i na istraživanja javnog mnjenja.

- Oni znaju gde im je mesto, naveo je Vučić dodajujći da pokušavaju histerijom, jer nemaju program.

Ponovio je i da je na RTS ušao iz Aberdareve ulice kao i pre toga, ističući i da ne postoji nikakav podzemni prolaz.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track