Najnovije vesti

SRBIJA JE UREĐENA ZEMLJA! Vučić opoziciji: Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je naša zemlja demokratska
Foto: Printskrin / RTS

iz ženeve

SRBIJA JE UREĐENA ZEMLJA! Vučić opoziciji: Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je naša zemlja demokratska

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je večeras, komentarišući okupljanje ispred RTS tokom njegovog gostovanja, da je Srbija uređena zemlja i da su joj potrebni mir i normalnost.

- Mi vas tolerišemo, ne zato što smo slabi, nego zato što hoćemo da pokažemo da je Srbija demokrtatska zemlja u kojoj niko neće biti ubijen kao Ranko Panić, koji je samo hteo da prožeta iskaže nezadovoljstvo politikom tadašnje vlasti, rekao je Vučić iz Ženeve gde će učestvovati na Strateškom dijalogu o zapdnom Balkanu.

Na pitanje da li je realno da u nekoj demokratskoj zemlji studenti čekaju predsednika on je rekao da je to u redu, ali je zapitao: "šta studira onaj narkoman Branko Miljuš? Šta studira Bastać? A oni batinaši sa Karaburme?

Poručio im je i da odluče da li će da izigravaju lažne žrtve ili da biju, kako su neki to porucili.

- To ti je politički program, da nekoga biješ, nećes nikoga da biješ. Srbija će biti uređena zemlja, poručio je Vučić.

On je ddoao i da mogu da skinu njegovu sliku, ali ne mogu da skinu auto-puteve koji su izgrađeni.

- Za Kosovo ću ja da se borim i da govorim šta su naši stavovi. Oni i ne kriju da se nisu bavili problemima našeg naroda, kaže Vučić i dodaje da taj deo srpske opozcije nije briga kako je ljudima u Leposavicu, Šrtpcu, Klini.

Na pitanje šta misli o reciprocitetu na kome insitra Aljbin Kurti, kaže neka on "gura svoj posao, još da se ujedini sa Đilasom".

Podsetio je i na istraživanja javnog mnjenja.

- Oni znaju gde im je mesto, naveo je Vučić dodajujći da pokušavaju histerijom, jer nemaju program.

Ponovio je i da je na RTS ušao iz Aberdareve ulice kao i pre toga, ističući i da ne postoji nikakav podzemni prolaz.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...