Najnovije vesti

VUČIĆ: Ušao sam na isti ulaz u RTS kao i prošli put, ne postoji podzemni prolaz!
Foto: Printskrin / RTS

predsednik srbije u ženevi

VUČIĆ: Ušao sam na isti ulaz u RTS kao i prošli put, ne postoji podzemni prolaz!

Politika

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je večeras da je u utorak veče u Radio-televiziju Srbije (RTS) ušao na isti ulaz kao i prošli put kada je gostovao na RTS-u pre nekoliko meseci i da ne postoji nikakav podzemni prolaz u zgradu RTS.

"Na onaj koji su oni bili išarali, na taj isti ulaz sam ušao, kao i prošli put pre nekoliko meseci", rekao je Vučić u Ženevi za televiziju Pink i dodao da je ušao na isti ulaz u RTS. Vučić je kazao da je "sve okej" da studenti čekaju predsednika Srbije da mu postave pitanje i upitao šta studiraju funkcioneri Stranke slobode i pravde Borko Stefanović i Marko Bastać, kao i lider Dveri Boško Obradović.

"Šta studira onaj narkoman Branko Miljuš", upitao je Vučić o funkcioneru Stranke slobode i pravde koji je bio ispred RTS to veče i upitao šta studiraju "batinaši sa Karaburme".

On je upitao opoziciju da li će "izigravati lažne žrtve ili će početi da biju kao što je rekao Siniša Kovačević" i dodao da u Srbiji "niko ne može da bije".

"Jer mi vas tolerišemo i čuvamo kao malo vode na dlanu", poručio je Vučić.

Dodao je da opozicija "zna gde joj je mesto" i ocenio da istraživanja javnog mnjenja mogu da promaše od 0,5 do 0,7 odsto.

"Bravo majstori", rekao je Vučić o skidanju transparenta sa njegovom slikom na auto-putu na Koridoru 10. Vučić je najavio da će oko 25. decembra početi rušenje Infektivne klinike u Beogradu i najavio izgradnju nove.

"To je najružnija zgrada u Srbiji", rekao je Vučić - Govoreći o najavi lider Samoopredeljenja i najverovatnijeg budućeg premijera Kosova Aljbina Kurtija da će uvesti mere reciprociteta Vučić je poručio da "samo neka Kurti tera svoj posao".

Kurir.rs/Beta

Foto printscreen RTS

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...