SOCIOLOG JOVO BAKIĆ O PREDSEDNIKU OPŠTINE STARI GRAD: Bastać uhvaćen s rukom u medu, sad treba da ode
Foto: Dado Đilas

oštro

SOCIOLOG JOVO BAKIĆ O PREDSEDNIKU OPŠTINE STARI GRAD: Bastać uhvaćen s rukom u medu, sad treba da ode

Politika -

Sociolog i član opozicionog pokreta "Samoodbrana" Jovo Bakić je, komentarišući to što je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać nedavno hteo da unese u zemlju 13.000 evra u kešu iako je to iznad zakonom dozvoljene sume, poručio da kada si uhvaćen s rukom u medu treba da daš ostavku.

Bakić je ovo rekao gostujući na N1, gde je pored njega gost bio i lider Dveri Boško Obradović. Govoreći o nastupu Obradovića u pomenutoj emisiji, Bakić je rekao da je agresivan, a to kamera ne voli, pa se osvrnuo i na čelnika opštine Stari grad.

foto: Dado Đilas

- Ovaj nastup Obradovića govori da će vrlo teško ubediti građane, da stanu iz njih, kao što će i Bastać vrlo teško moći da ubedi građane da je taj novac koji je uneo, novac iz legalnih tokova. Jer znate, novac kad se prebacuje iz zemlje u zemlju, mi nismo u 19. veku, vi možete prebaciti s računa na račun i odmah se javlja sumnja u poreklo novca, a onda i on i neki drugi... Đilas kaže: "Ne damo ovoga, ne damo onoga..." - kazao je Bakić i dodao:

- Mi smo utonuli u recept nesmenjivosti. Postoji princip odgovornosti, kad ste uhvaćeni s rukom u medu, vi dajete ostavku. Opozicija da bi bila uverljiva mora tako da se ponaša, to bi je razlikovalo od vlasti.

K. B./ Foto: Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track