UŽIVO VUČIĆ SA KORIDORA 10: Mnogo sam srećan, napornim radom postigli smo mnogo! A onda se pojavio i OVAJ MALIŠAN (FOTO)
Foto: Printscreen Pink TV

UOČI OTVARANJA ISTOČNOG KRAKA

UŽIVO VUČIĆ SA KORIDORA 10: Mnogo sam srećan, napornim radom postigli smo mnogo! A onda se pojavio i OVAJ MALIŠAN (FOTO)

Politika -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja Istočnog kraka Koridora 10 rekao je da je mnogo srećan što je danas na otvaranju i da ovo mnogo znači za našu zemlju.

"Ovo pokazuje da smo velika zemlja, da možemo napornim i vrednim radom da postignemo mnogo", rekao je predsednik i dodao:

foto: TV Pink Printscreen

"Mi imamo mnogo više kilometara auto-puta nego li Rumunija, iako su oni mnogo veća zemlja nego Srbija. Čeka nas još projekata, radovi na putu Miloš Veliki - Obrenovac - Surčin se privode kraju, zatim Preljina, od naredne nedelje se potpisuje ugovor za put Ruma- Šabac- Loznica, a uskoro će biti i potpisivanje ugovora za Moravski koridor", napomenuo je Vučić.

foto: Pintscreen Pink

Predsednik je rekao da veruje da sledeće godine možemo još više i bolje.

Vučiću je posebnu pažnju koji je ležao na putu dok je davao izjavu.

"Evo i on je ovde sa nama, dobio je ime Putko, nadam se da će se pomeriti odavde kada krene otvaranje, ali verujem da će nam doneti ovde sreću", našalio se Vučić i dodao da Putko uživa na auto-putu.

Naš mali čuvar.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

On je rekao da će nekoliko sati nakon otvaranja krenuti vozila da prolaze.

"Čestitam svim građanima Srbije koji vole svoju zemlju. Molim ljude da dođu ovde da uživaju i vide koliko je lep istok Srbije", rekao je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja