Najnovije vesti

UŽIVO VUČIĆ SA KORIDORA 10: Mnogo sam srećan, napornim radom postigli smo mnogo! A onda se pojavio i OVAJ MALIŠAN (FOTO)
Foto: Printscreen Pink TV

UOČI OTVARANJA ISTOČNOG KRAKA

UŽIVO VUČIĆ SA KORIDORA 10: Mnogo sam srećan, napornim radom postigli smo mnogo! A onda se pojavio i OVAJ MALIŠAN (FOTO)

Politika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uoči otvaranja Istočnog kraka Koridora 10 rekao je da je mnogo srećan što je danas na otvaranju i da ovo mnogo znači za našu zemlju. 

 

"Ovo pokazuje da smo velika zemlja, da možemo napornim i vrednim radom da postignemo mnogo", rekao je predsednik i dodao: 

foto: TV Pink Printscreen

 

"Mi imamo mnogo više kilometara auto-puta nego li Rumunija, iako su oni mnogo veća zemlja nego Srbija. Čeka nas još projekata, radovi na putu Miloš Veliki - Obrenovac - Surčin se privode kraju, zatim Preljina, od naredne nedelje se potpisuje ugovor za put Ruma- Šabac- Loznica, a uskoro će biti i potpisivanje ugovora za Moravski koridor", napomenuo je Vučić. 

foto: Pintscreen Pink

 

Predsednik je rekao da veruje da sledeće godine možemo još više i bolje. 

 

Vučiću je posebnu pažnju koji je ležao na putu dok je davao izjavu. 

 

"Evo i on je ovde sa nama, dobio je ime Putko, nadam se da će se pomeriti odavde kada krene otvaranje, ali verujem da će nam doneti ovde sreću", našalio se Vučić i dodao da Putko uživa na auto-putu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naš mali čuvar.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on

 

On je rekao da će nekoliko sati nakon otvaranja krenuti vozila da prolaze. 

 

"Čestitam svim građanima Srbije koji vole svoju zemlju. Molim ljude da dođu ovde da uživaju i vide koliko je lep istok Srbije", rekao je on. 

 

(Kurir.rs)

 

 

 


 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...