OBRADOVIĆ POZIVA NA NASILJE: Boško bi da linčuje Vesića!
Foto: Dado Đilas, Marina Lopičić, Printscreen Twiter

Skandal

OBRADOVIĆ POZIVA NA NASILJE: Boško bi da linčuje Vesića!

Politika -

Zastrašujući prizori iz Bolivije, gde su demonstranti brutalno mučili gradonačelnicu Vinta Patrisiju Arće, obišli su ceo svet, a lider pokreta Dveri Boško Obradović u tome je našao inspiraciju da preti zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću.

On je vest u kojoj se opisuje kako su demonstranti gradonačelnicu izvukli na ulicu, oborili je, ošišali joj kosu i po njoj polili crvenu farbu podelio na Tviteru i napisao: „Neka se pripremi Vesić, gradonačelnica Beograda!“

foto: Printscreen Twiter

Vesić je na sve ovo kazao:

- Šta drugo da očekujete od Obradovića, sledbenika srpskog fašiste Dimitrija Ljotića, čiji su vojnici i oficiri skupljali đake u Kragujevcu i vodili ih nacistima na streljanje. Obradović, plaćenik Dragana Đilasa, svakodnevno preti većinskoj Srbiji i političkim protivnicima i promoviše nasilje. Ali osim što je fašista, ovaj političar, koji se ponaša kao dripac, poznat je po tome da je u stanju da za hiljadu dinara proda sve i svakog.

Takođe, ovakve pretnje mnogi su osudili, a među njima i član Upravnog odbora Fondacije SNS Nebojša Bakarec, koji kaže da je ovo dokaz fašizma.

Kurir.rs / S. S.

Foto: Twiter, Dado Đilas, Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track