UBEDLJIVO! SNS pobedio u Nakučanima, pa poručili SzS: Više nemate podršku ni u mesnim zajednicama
Foto: Nebojša Mandić

izbori za savet mz

UBEDLJIVO! SNS pobedio u Nakučanima, pa poručili SzS: Više nemate podršku ni u mesnim zajednicama

Politika -

U šabačkoj mesnoj zajednici Nakučani danas su održani izbori za Savet mesne zajednice na kojima je pobedila lista SNS.

Lista kandidata SNS bila je jedina prijavljena a nju je podržao 251 birač, (61.52%) koliko je bilo i važećih listića, saopštio je Gradski odbor SNS Šapca.

Biračko pravo iskoristilo je 257 (62.99%) birača od ukupno 408, navodi se u saopštenju i dodaje da je to jedna od najvećih izlaznosti u poslednje vreme.

SNS Šapca ocenjuje da je posle fijaska na poslednjim izborima za Savet MZ Dranovac, MZ Desić kao i MZ Majur, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović odustao od bilo kakvog vida političke borbe protiv naprednjaka u ovom gradu.

"Ne treba zaboraviti da su naprednjaci još ranije odneli pobede i u svim mesnim zajednicama u kojima žive Dušan Petrović, Nebojša Zelenović, predsednik skupštine Nemanja Pajić i šef odborničke grupe Živojin Vuletić. Toliko o njihovoj podršci u biračkom telu..", napominje se u saopštenju.

Kako se navodi, ovo je dokaz u prilog tezi da je najbolja taktika SzS ipak bojkot izbora, jer podrške više nema čak ni za sastavljanje liste kandidata za Savete mesnih zajednica a kamoli za ozbiljniji rezultat na nekom višem nivou.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track