Najnovije vesti

STAJU NA PUT BAHATOM SERGEJU! Lideru PSG Tviter ukida nalog?! Prijavljen zbog BRUTALNIH uvreda i GOVORA MRŽNJE, tvitovi OBRISANI!
Foto: Zorana Jevtić

PRETI PLJUJE I PSUJE PREKO SVAKE MERE

STAJU NA PUT BAHATOM SERGEJU! Lideru PSG Tviter ukida nalog?! Prijavljen zbog BRUTALNIH uvreda i GOVORA MRŽNJE, tvitovi OBRISANI!

Politika

Društvena mreža Tviter najverovatnije će ovih dana obrisati nalog glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića, i to zbog uvreda, pretnji i govora mržnje koje skoro svakodnevno objavljuje na ovoj mreži.

Prema našim proverenim saznanjima, brojni korisnici Tvitera prijavili su Trifunovića zgroženi skandaloznim verbalnim ispadima šefa PSG. Neki od njih preveli su na engleski najstrašnije Sergejeve tvitove i poslali ih administratorima, a naročito one u kojima, kršeći sva pravila Tvitera brutalno vređa predsednika Srbije.

"Ti si pi*kica, ne da izadeš sa mnom na TV duel, ti si pi*kica da udeš na vrata televizije. Nema od tebe ni mojega, Vučiću" napisao je Trifunović 5. novembra posle gostovanja predsednika Aleksandra Vučića u emisiji ,,Upitnik" na RTS, što je bila poruka zbog koje su administratori Tvitera pokrenuli istragu.

Reagujući od brojnim prijavama tviteraša, administratori Tvitera su odlučili da je lider PSG objavljivanjem silnih napada, pretnji i uvreda prekršio pravila ove mreže.

"Hvala još jednom što ste nas obavestili. Istragom smo utvrdili da je ovaj nalog prekršio pravila Tvitera", stoji u odgovoru Tviterovih administratora i navodi se da će neprimereni sadržaj biti obrisan.

Analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da Trifunović psovkama i vulgarnostima pokušava da izgradi prepoznatljiv imidž.

- Trifunović pokazuje znake nervoze. U političkom životu istrajnost i strpljenje jesu ključ uspeha, a on pokazuje da ih nema, pa samim tim ni talenta za političara - zaključuje Stanković.

Podsećamo, Trifunović već duže vreme brutalno vređa neistomišljenike na ovoj mreži, a na meti su često bile i dame iz javnog života Srbije.

Kurir/Informer

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...