MARINIKA NE SME NA CRTU ĐUKI! OTKAZALA TV DUEL! Jugović objasnio: Tepićka svojim lažima ne može sakriti nepristojno bogatstvo Dragana Đilasa
Foto: Printscreen

Obrazložio

MARINIKA NE SME NA CRTU ĐUKI! OTKAZALA TV DUEL! Jugović objasnio: Tepićka svojim lažima ne može sakriti nepristojno bogatstvo Dragana Đilasa

Politika -

Član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović ocenio je da je glavni razlog što je potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić otkazala TV duel sa poslanikom SNS Vladimirom Đukanovićem to što njene laži ne mogu da sakriju nepristojno bogatstvo lidera SSP Dragana Đilasa.

foto: Marina Lopičić

- Kao dokazani borac za kosovsku nezavisnost svojim monstruoznim lažima da su predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović umešani u trgovinu oružjem i da su povezani sa terorističkim grupama koje seju zlo i smrt, Marinika Tepić zapravo zatrpava činjenice da je Gana kao zemlja od 30.000.000 stanovnika povukla priznanje tzv. Kosova i da je rukovodstvo iz Prištine povuklo kandidaturu za članstvo lažne države Kosovo u Interpolu - naveo je Jugović u pisanoj izjavi.

foto: Marina Lopičić

Na teritoriji Srbije, kako je dodao, postoji lažna država Kosovo, a na političkoj sceni postoje laži Marinike Tepić, među kojima je i njena tvrdnja da MUP daje dozvolu za trgovinu oružjem i da je otac ministra Stefanovića zaposlen u firmi GIM koja ima dozvolu za trgovinu oružjem još iz vremena kada je Vuk Jeremić bio član Vlade Srbije.

foto: Beta/Branislav Božić

- Ipak na teritoriji Srbije postoji i veoma osnažene vojne i policijske snage, a na političkoj sceni Srbije istinski borci za interese svih građana Srbije, na prvom mestu predsednik Aleksandar Vučić, a potom i njegovi najbliži saradnici poput ministra Nebojše Stefanovića. Samo neprijatelji Srbije, Marinika Tepić i njen novi gazda tajkun Dragan Đilas ne žele Srbiju koja je na putu da povrati svoj integritet u punom kapacitetu - zaključio je Jugović.

Kurir.rs/Foto:Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track