PREDSEDNIK SRBIJE PRIMLJEN U BOLNICU! SRAMNO: Vučić završio na VMA, opozicija puna mržnje slavi!
Foto: Marina Lopičić

PREDSEDNIK SRBIJE PRIMLJEN U BOLNICU! SRAMNO: Vučić završio na VMA, opozicija puna mržnje slavi!

Politika -

Pritisak... Šef države primljen u bolnicu zbog kardiovaskularnih problema, a opozicionari su odmah počeli da likuju po društvenim mrežama. Predsednik je stabilno, zadržan je iz predostrožnosti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen je u petak, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima na VMA zbog kardiovaskularnih problema. Suzana Vasiljević, savetnica predsednika, juče je saopštila da je njegovo stanje stabilno.

- Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno, ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA - kazala je Vasiljevićeva.

foto: Marina Lopičić

Pojedini predstavnici opozicije su odmah počeli da likuju i navode da je predsednik primljen u pogrešnu bolnicu, te da mu je mesto u psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević“.

Promašio je bolnicu

Goran Ješić, poslanik DS, na Tviteru je napisao:“Ništa od onog: Kovin čeka Vučića?!“, aludirajući na duševnu bolnicu koja se nalazi u Kovinu.

Srđan Milivojević, član DS, lajkovao je tvit: „Biometeorološka situacija neće pogodovati osobama sa psihičkim tegobama!“, dok je Nikola Samardžić, nekadašnji član LDP, danas iz pokreta Glas, napisao: „Laza propo?“, aludirajući na kliniku za mentalno zdravlje „Laza Lazarević“.

Predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović napisao je da, ukoliko „Vučić zaista ima srčane probleme (mada je u pitanju osoba koja ne ume da izgovori istinu)“, želi mu brzo ozdravljenje da bi mogao da podnese ostavku i odgovara na sudu.

- Ako opet lažu da skrenu pažnju, onda je neka druga bolest - naveo je Obradović.

Član Predsedništva PSG Pavle Grbović naveo je da bi bio „licemeran“ kada bi rekao da ga je Vučićevo „zdravstveno stanje makar minimalno zabrinulo“.

foto: Društvene mreže, Printscreen, Marina Lopičić

Mržnja i zluradost

- Vrhunac ljudskosti prema njemu, sa moje strane, jeste ravnodušnost - napisao je Grbović.

Voditelj Ivan Ivanović objavio je na Instagramu foto-montažu, na kojoj Vučić leži u krevetu dok iznad njega stoji vlasnik TV Pink Željko Mitrović i napisao:

- Ne brinite, u sigurnim je rukama.

Voditelj Teša Tešanović je napisao na Tviteru:“Divna vest, držim palčeve da se pogorša stanje A. Vučić“.

Ministri i visoki funkcioneri SNS osudili su ovakve izjave opozicije. Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, kazao je u razgovoru za Kurir da opozicija nema program, pa nudi mržnju.

- Sve to najbolje govori o tome o kakvim se ljudima radi i kako bi izgledala „tolerancija i demokratija“ kakvu zamišljaju i kakvu bi kreirali u Srbiji, kada bi to mogli. Pošto nemaju program za Srbiju, građanima nude mržnju - poručio je on, dok je ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović kazala za naš list da ovakve izjave pokazuju da je posredi frustriranost i loš karakter.

- Nijedan čovek normalnih etičkih i humanih rezona nikome ne želi probleme sa zdravljem, niti se ruga i raduje tome. Ove odurne izjave pokazuju da se radi o bezgraničnoj mržnji, frustracijama i lošem karakteru ovih ličnosti koje i svoju politiku kreiraju kroz optiku svakovrsne mržnje i zluradosti prema ličnosti predsednika Vučića. To je sramotno i degutantno - kazala je Joksimovićeva.

Vučić poručio

OD PONEDELJKA SAM U PUNOM POGONU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se kratkom pisanom porukom, u kojoj je zahvalio osoblju na VMA i svima koji su brinuli za njega i najavio da od ponedeljka nastavlja da radi punom parom.

foto: Printscreen Instagram/Budućnost Srbije

- Hvala lekarima i zaposlenima na VMA. Hvala svima koji su brinuli. Već od ponedeljka biću u punom radnom pogonu - napisao je Vučić.

Hrvatski portali

DAJ BOŽE DA VUČIĆ UMRE

Vest da je Vučić primljen na VMA preneli su i hrvatski mediji, a na portalu Jutarnjeg lista komentari ispod ovog teksta su skandalozni - čitaoci su pisali da će Vučić, ako bog da, umreti.

„Stani, srce, stani. Pesma za što brži oporavak“, glasi jedan od komentara, dok je drugi korisnik napisao: „Hahahah, krepat će Srbo“.

„A je l‘ treba pripremiti venac češnjaka i glogov kolac“, napisao je jedan od čitalaca, dok je drugi naveo: „Umro dabogda“.

PORUKE PODRŠKE

Aleksandar Vulin

foto: Dragana Udovičić

Vučić potraži pomoć samo kad mora, ali se brže, nego što bi mu ijedan lekar savetovao, vrati na posao. Mnogo radi, malo spava i malo se odmara. Svi mi koji sarađujemo s njim voleli bismo da Vučić mnogo više vodi računa o svom zdravlju.

Marko Đurić

foto: Tanjug/Sava Radovanović

Moje i misli naše porodice su sa čovekom koji daje celog sebe boreći se svakim atomom snage za Srbiju. Brz oporavak, Srbija je uz tebe, predsedniče Vučić.

Siniša Mali

foto: Beta/Milan Obradović

Brate moj, znam da ne sanjaju svi naše snove i da ti karakter ne dozvoljava da se dugo odmaraš, ali, molim te, više vodi računa o sebi. Nastavljamo da se borimo... Za bolju i uspešniju Srbiju.

Goran Vesić

foto: Ana Paunković

Aleksandar Vučić će sve izdržati i pobediće zajedno sa Srbijom, a bednici koji su se danas radovali pokazali su ko su i šta su.

Kurir.rs/Ekipa Kurira/Foto: Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track