OPOZICIJA NE BIRA VIŠE POVOD ZA LINČ PREDSEDNIKA! Napadaju Vučića i zbog fotografije sa psom Pakom!
Foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

SAD SU BAŠ PRETERALI!

OPOZICIJA NE BIRA VIŠE POVOD ZA LINČ PREDSEDNIKA! Napadaju Vučića i zbog fotografije sa psom Pakom!

Politika -

I kada izgleda više nemaju nijedan ozbiljan povod da napadnu političkog neistomišljenika predstavnici i simpatizeri opozicije iznenade. Nakon što su likovali tokom vikenda kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio na Vojno-medicinskoj akademiji (VMA), gde je primljen pošto je bio životno ugrožen zbog kardiovaskularnih problema, i po društvenim mrežama pisali da drže palčeve da mu se stanje pogorša, otišli su korak dalje.

Oni sada po društvenim mrežama i u nekim medijima napadaju predsednika Vučića čak i zbog fotografije sa njegovim psom Pakom iz Predsedništva, koja je objavljena u utorak, pošto se vratio na posao.

foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

"Prizor predsednika sa psom podseća me na priču o Titu i Reksu", jedan je od komentara, dok se u drugom ironično poručuje da "predsednik predstavlja u ulozi nežnog čoveka". Na društvenim mrežama neki su čak šerovali fotografiju na kojoj je Adolf Hitler sa psom.

Zato se postavlja pitanje - šta oni ovim poručuju? Izgleda da kad nemaju nijedan drugi povod za prozivanje i linč, oni za to iskoriste čak i tako bezazlenu stvar kao što je fotografija sa psom.

Kurir.rs/Foto:Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track