RADOSLAV MARJANOVIĆ: Miljuš se posle niza destruktivnih akcija čudi što je pozvan na odgovornost!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Kurir TV

reagovanje

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Miljuš se posle niza destruktivnih akcija čudi što je pozvan na odgovornost!

Politika -

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda, obratio se javnosti i izneo svoj stav o ponašanju Branka Miljuša, člana Opštinskog veća u opštini Stari grad.

- Branko Miljuš bi pre svega kao javni funkcioner morao da zna da se zakon mora poštovati i da svaki pojedinac, bez obzira kojoj političkoj stranci pripada, mora da snosi odgovornost za svoje postupke, kaže Marjanović.

- Potpuno neutemeljene optužbe na račun tužilaštva i policije su očigledno pritisak na nadležne organe i posledica Miljuševe autoprojekcije, jer je odavno prošlo vreme partijskog sudstva i tužilaštva koje je Demokratska stranka na čelu sa Borisom Tadićem i Draganom Đilasom ostavila kao rezultat skandalozne reforme pravosuđa o kojoj je i Evropska komisija u svojim izveštajima negativno pisala, dodaje.

- Podsećam javnost da je po nalogu Dragana Đilasa mesecima Branko Miljuš zajedno sa Markom Bastaćem učestvovao u brojnim besmislenim i destruktivnim akcijama na ulicama Beograda, od kojih niti jedan građanin nije imao nikakve koristi.

Čupali su saobraćajne znakove, maltretirali radnike, demolirali gradilišta, nasilno su upadali u RTS, dolazili su ispred zgrade u kojoj sa porodicom živi zamenik gradonačelnika, pokušavali su nasilno da upadnu u Skupštinu Beograda i kao kulminaciju besmislenih i destruktivnih aktivnosti imali smo prilike da vidimo paljenje knjige, pokušaj linčovanja Gorana Vesića i pokušaj da se onemogući dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića na RTS. I posle niza nasilnih i destruktivnih akcija se čudi što ga je neko pozvao na odgovornost.

- Branku Miljušu bi kao članu Opštinskog veća u opštini Stari grad bilo pametnije da odgovori da li i on kao Dragan Đilas podržava stavljanje kese na glavu, prebijanje i mučenje svog bivšeg kolege Lazara Lešnjaka, koje je organizovao Marko Bastać, da li i on kao Dragan Đilas podržava kriminal i korupciju u opštini Stari grad iz čijeg budžeta je pronevereno skoro 200 miliona dinara i potrošeno na funkcionere, odbornike i aktiviste Slobode i pravde umesto na građane Starog grada, zaključio je Marjanović.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track