TRIFUNOVIĆ BRANI JELENU ANASONOVIĆ: Svaka čast na hrabrosti! Đilasovci, možete da jedete g***a!
Foto: Beta/Saša Đorđević, Kurir, Vladimir Šporčić

PODRŠKA

TRIFUNOVIĆ BRANI JELENU ANASONOVIĆ: Svaka čast na hrabrosti! Đilasovci, možete da jedete g***a!

Politika -

Lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović danas je na Tviteru stao u odbranu Jelene Anasonović, jedne od pokretača građanskih protesta i političke organizacije "1 od 5 miliona", koja je nedavno otkrila kako su stranke opozicije, na čelu sa SZS Dragana Đilasa i čelni ljudi tih partija, preuzeli proteste "1 od 5 miliona".

foto: Printskrin Tviter

- E pa, devojčice... kako sam te svojevremeno kritikovao i interno i javno, sada dozvoli da te javno pohvalim. Za iskrenost i hrabrost - istakao je Trifunović.

On se nakon te objave ponovo glasio i pristalicama Đilasovog Saveza za Srbiju, koji već danima vređaju Anasonovićevu, poručio da "jedu go*na":

foto: Printskrin Tviter

- Mislim da nema apsolutno ničeg promišljenog i kalkulativnog u Anasonovićkinoj izjavi, tako da možete samo da jedete govna - poručio je Trifunović.

Podsetimo, Jelena Anasonović je nedavno ispričala da su učesnici protesta bili pod velikim pritiskom vlasti, ali je najveći deo razgovora posvetila razlozima zbog kojih je odlučila da se povuče iz protesta, a glavni je, kako je navela, pritisak stranaka opozicije da preuzmu proteste.

Ona je tako objasnila kako se Savez za Srbiju Dragana Đilasa nasilno nametnuo kao predvodnik protesta, finansirajući ih.

Kurir.rs/ Foto: Beta/Saša Đorđević, Kurir, Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track