OVO JE 19 GODINA MLAĐA DEVOJKA TASOVCA S KOJOM ČEKA DETE: Ovako izgleda Marija koju krije od javnosti, a radi kod Dačića
Foto: Marina Lopičić, Printscreen Facebook

srećni i zaljubljeni

OVO JE 19 GODINA MLAĐA DEVOJKA TASOVCA S KOJOM ČEKA DETE: Ovako izgleda Marija koju krije od javnosti, a radi kod Dačića

Politika -

Direktor Beogradske filharmonije, bivši ministar kulture Ivan Tasovac (53) očekuje dete sa 19 godina mlađom partnerkom Marijom Borotom. Marija radi u Ministarstvu spoljnih poslova, a beba bi trebalo da stigne za manje od mesec dana.

Tasovac ne krije koliko je srećan uz novu partnerku.

- Redovno se mogu videti kako šetaju zajedno centrom prestonice, a Ivan ju je upoznao i sa najbližim saradnicima. Marija često dođe i na koncerte Filharmonije, a nekoliko puta su se zajedno pojavili i na drugim javnim događajima. Ivan je pažljiv prema njoj, a, naravno, uvek je predstavi kao svoju devojku kada je s nekim upoznaje - ispričao je izvor blizak bivšem ministru.

- Ko god ih vidi, komentariše kako je odmah jasno da se radi o zaljubljenom paru, ljudima koji se vole. Zaista, oboje sijaju - kaže izvor.

- Ja stvarno nikada ne komentarišem privatan život, ali hvala vam na čestitkama - rekao je Tasovac novinarima.

foto: Facebook, Marija Borota

Marija se nikada s Ivanom nije pojavila ni na jednom javnom događaju, a on o njoj nikada nije govorio u javnosti.

Lepe vesti Tasovcu su stigle, reklo bi se, u pravom momentu, nakon teškog perioda, koji je nedavno, srećom, ostavio iza sebe. Naime, krajem prošle godine Tasovac je doživeo nezgodu tokom košarke, a odmah potom je saznao i da ima tumor na četvrtom pršljenu. Nakon operacije i strogog mirovanja izašao je kao pobednik.

Tasovac već ima sina, kojeg je ranije dobio sa nevenčanom suprugom, od koje se rastao.

Kurir.rs/republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track