BOLESNE IZMIŠLJOTINE NA RAČUN ANDREJA VUČIĆA! Stefanović: Opoziciji je cilj  kriminalizacija porodice predsednika Srbije
Foto: Marina Lopičić

Oštro

BOLESNE IZMIŠLJOTINE NA RAČUN ANDREJA VUČIĆA! Stefanović: Opoziciji je cilj kriminalizacija porodice predsednika Srbije

Politika -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je da su navodi opozicije - da je Predrag Koluvija, koji je uhapšen zbog proizvodnje marihuane, prilikom hapšenja zvao Andreja Vučića, brata predsednika Srbije Aleksandra Vučića, bolesne izišljotine. Stefanović je kazao da ove izmišljotine imaju za cilj kriminalizaciju porodice predsednika.

foto: Printscreen Pink

- Jedini program Saveza za Srbiju su izmišljanje afera i pozivi na nasilje. Lažna optužba na račun brata predsednika Srbije jedan je u nizu napada na Aleksandra Vučića, jer deo opozicije na sve moguće načine pokušava da ga odvrati od politike koju vodi isključivo u interesu Republike Srbije i njenih građana, a to je otvaranje fabrika, povećanje plata, ekonomski rast i jačanje naše zemlje - kazao je Stefanović za Kurir i dodao:

foto: Damir Dervišagić

- Poslednje bolesne izmišljotine na račun Andreja Vučića imaju za cilj kriminalizaciju porodice predsednika, ali i skretanje pažnje javnosti sa mnogo važnijih tema, između ostalog i kako su firme Dragana Đilasa, dok je bio na vlasti, ostvarile promet od 617 miliona evra.

Ministar unutrašnjih poslova je kazao i da predstavnici Saveza za Srbiju, umesto davanja odgovora građanima Srbije na ovo važno pitanje, pokušavaju da skrenu pažnju sa svojih kriminalnih afera i fokus javnosti pomere na svakodnevno plasirane izmišljotine.

- Međutim, koliko god mislili da će lažima pobediti istinu, građani Srbije znaju ko radi isključivo u njihovom interesu, a ko ih je pljačkao, ostavio ih bez posla i nade u bolju budućnost - kazao je Stefanović.Andrej Vučić je najavio da će podneti krivične prijave protiv Dragana Đilasa, Miroslava Aleksića i ostalih zbog tvrdnji ga je vlasnik organske farme "Jovanjica" Predrag Koluvija zvao prilikom hapšenja zbog proizvodnje marihuane.

Kurir.rs/E.K/Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track