RADOSLAV MARJANOVIĆ: U zemlji u kojoj je ubijen predsednik vlade nedopustivo je i monstruozno crtati mete
Ilustracija, Foto: Privatna Arhiva

REAGOVANJE

RADOSLAV MARJANOVIĆ: U zemlji u kojoj je ubijen predsednik vlade nedopustivo je i monstruozno crtati mete

Politika -

- U zemlji u kojoj je ubijen predsednik vlade pre 16 godina nedopustivo je i monstruozno je crtati mete i nišaniti u predsednika Srbije, kaže Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

- Naslovne strane nedeljnika NIN i dnevnih novina Danas u kojima je puška uperena u predsednika Srbije je očigledno sinhronizovana i planirana medijska akcija kojom crtaju metu i nišane predsednika Srbije Aleksandara Vučića.

Skandaloznim naslovnim stranama je prethodila višenedeljna brutalna medijska hajka, kreiranjem i fabrikovanjem afera zasnovanih na recikliranim tekstovima opskurnog magazina Tabloid kojima se blate porodica i najbliži saradnici Aleksandra Vučića što nam ukazuje da je to sve orkestrirana medijska priprema koja treba da opravda crtanje mete na predsedniku Aleksandru Vučiću.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Privatna Arhiva

Ako uzmemo u obzir da su nedeljnik NIN i dnevne novine Danas postali oglasna tabla političkog i medijskog profitera Dragana Đilasa nema dileme ko stoji iza sramne i skandalozne kampanje koja se vodi protiv predsednika Srbije. Očigledno je da su politički ekstremisti predvođeni Draganom Đilasom okupljeni u Savezu za Srbiju apsolutno spremni na sve kako bi se dočepali vlasti iako nemaju podršku i poverenje građana. Upravo zbog toga je meta postao Aleksandar Vučić koji im je glavna prepreka na tom putu jer njegov rad, posvećenost i rezultate ne mogu da pobede, kaže zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track