Najnovije vesti

ALEKSANDAR PAPIĆ ODGOVORIO BOŠKU: Oni koji iznose apsolutne laži o meni, moraće sve svoje tvrdnje da dokažu na sudu
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić

reagovanje

ALEKSANDAR PAPIĆ ODGOVORIO BOŠKU: Oni koji iznose apsolutne laži o meni, moraće sve svoje tvrdnje da dokažu na sudu

Politika

"Prinuđen sam da se obratim javnosti, jer smo moja porodica i ja već mesecima na meti raznih kampanja i potpuno neosnovanih optužbi da smo se obogatili zbog prijateljskih veza sa ljudima iz Srpske napredne stranke. U sklopu pokušaja političke diskreditacije Nebojše Stefanovića, o mojoj porodici su plasirane apsolutne izmišljotine koje nemaju nikakve veze sa istinom“, navodi se u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima Aleksandra Papića.

Papića je danas lider Dveri Boško Obradović optužio na konferenciji u Narodnoj skupštini da je kontroverzni biznismen i upitao ga odakle mu novac.

„Najpre, moja porodica je svoj imetak stekla znatno pre nego što je SNS uopšte nastao i to isključivo zahvaljujući vrednom radu i mnogobrojnim odricanjima. Članovi moje porodice i ja smo 2012. godine pre nego što je SNS došla na vlast u vlasništvu imali ukupno 14 nekretnina u zemlji i inostranstvu i pozamašnu svotu novca u bankama na štednji. Sve transakcije do jedne su išle preko banke, što se lako može proveriti“ naveo je Papić.

Kako je rekao, „očekivano, u glavama Boška Obradovića i ostalih udarnika za račun Dragana Đilasa koji znaju jedino za bogaćenja preko fotelja i preko grbače građana ove zemlje, ne postoji drugi način za normalno poslovanje“.

„Takođe, očekivano te iste ni danas ne smemo pitati kako su stekli prvi milion. Upravo zbog tih i takvih hodajućih udžbenika pljačke naroda, u vreme njihove vlasti sam i napustio zemlju i živeo u Rusiji. Vratio sam se, kada sam kao svaki patriota i rodoljub, po prvi put video neke ljude koji rade za dobro Srbije. Osetio sam se sigurnim da u takvoj zemlji želim da rastu moje tri predivne ćerke i zbog aktuelnih hajki nemam nameru da od toga odustanem. A oni koji iznose apsolutne laži o meni, moraće sve svoje tvrdnje da dokažu na sudu“, naveo je Papić.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...