Najnovije vesti

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Napadima na ministra policije Boško Obradović seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

saopštenje

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ: Napadima na ministra policije Boško Obradović seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije

Politika

BEOGRAD - Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Biljana Popović Ivković ocenila je danas da jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju Boško Obradović u svojim napadama na ministra unustrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića samo "seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Ana Paunković

"U nedostatku bilo kakve političke ideje i činjenica, Boško Obradović, osim evidentnih pretnji i agresije koja izbija iz njegovih rijaliti nastupa ponedeljkom, seje nove stare laži i nebulozne konstrukcije, uvlačeći u svoje prljave igre neizostavno i članove porodica", rekla je u saopštenju za javnost Popović Ivkovićeva.

Obradović je danas na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da u SNS postoje dva klana, jedan je navodno klan predsednika stranke i Srbije Aleksandra Vučića, a drugi Nebojše Stefanovića, iza kojih stoje, kako je rekao, različiti poslovi, među kojima se "jedni bave trgovinom drogom, a drugi oružjem i nekretninama".

Biljana Popović Ivković rekla je da je jasno da u izjavama Obradovića "postoji samo jedan cilj, a to je prikriti činjenicu da je njegov gazda (Dragan) Đilas obavljajući državne funkcije došao do vrtoglavih 619 miliona evra prometa svojih kompanija, prihoda od 105 miliona evra i nekretnina vrednih 25 miliona evra, što predstavlja nezapamćenu pojavu u političkoj istoriji Srbije, a i mnogo šire".

"Nebojša Stefanović je, dakako, čovek s, najviše, od strane opozicije, izmišljenih kumova u Srbiji, ali zato Dragan Đilas ima stvarne kumove i bliske saradnike", kaže Biljana Popović Ivković, koja i državna sekretarka u MUP-u.

Ona je navela da je jedan godinama nedostupan pravosudnim organima, a nekada je bio direktor Gradske čistoće, dok je protiv drugog Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo optužnicu zbog zloupotreba u rekonstrukciji Bulevara kralja Aleksandra 2009. godine kojom je gradski budžet oštećen za oko šest miliona evra.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Zorana Jevtić

"Šteta što Boško Obradović nije bio tako blizak sa Draganom Đilasom u ono vreme kada je uvodio rijaliti u Srbiju, sigurno bi dobio jednu od ključnih uloga i toliko željenu pažnju svih medija, s obzirom da su svi bili pod Đilasovom kontrolom. Danas mu ostaje da se bori za svoje mesto u novom formatu Đilasovog prljavog političkog rijalitija u narodu poznatom i kao 'Izgovori što veću laž'", zaključila je Biljana Povpović Ivković.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...