UDRUŽENJE POLICAJACA: Obradoviću, da li kriminalizujete policiju, jer je uhapšeni narko-diler TOCILO VAŠ KUM!
Foto: Vladimir Šporčić

saopštenje

UDRUŽENJE POLICAJACA: Obradoviću, da li kriminalizujete policiju, jer je uhapšeni narko-diler TOCILO VAŠ KUM!

Politika -

Operativna saznanja kažu da vam je kum Mladen Novaković, zvani Tocilo, uhapšen sa 77 kilograma heroina?", pitaju se iz Udruženja "Dr Rudolf Arčibald Rajs"

BEOGRAD - Lider Dveri Boško Obradović danima bestidnim lažima pokušava da kriminalizuje ljude koji su ceo svoj život i karijere posvetili borbi protiv kriminala, skrivajući se pod plaštom navodne političke borbe, saopštilo je danas Strukovno udruženje policije "Dr Rudolf Arčibald Rajs".

U saopštenju ove organizacije ukazuje se na "besprizorno blaćenje" pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova od strane političara Boška Obradovića i to, kako je naglašeno, "rečnikom svojstvenom najobičnijim uličarima".

Uz konstataciju da se Obradović ne libi da "naše kolege, iza kojih su i decenije službovanja u policijskim redovima, naziva mafijom i vređa na sve moguće načine", policijsko udruženje postavlja pitanja lideru Dveri:

"Kada ćete narodu priznati da ovo blato u kojem se valjate i lažete masno o časnim policajcima niste smislili samo da bi naneli političku štetu ministru policije Nebojši Stefanoviću, već da imate i druge motive? Da li kriminalizujete časne i poštene policajce i da li se obračunavate sa njima zbog hapšenja šuraka Dragana Đilasa sa dva kilograma kokaina i da biste zaštitili narko-klan, koji stoji iza ovog šverca narkotika, ili ste pak u zadnje vreme dodatno pojačali agresiju u napadima na policiju i zbog hapšenja Mladenovčanina Mladena Novakovića zvanog Tocilo, sa 77 kilograma heroina? Operativna saznanja kažu da vam je to kum".

Strukovno udruženje policajaca napominje Obradoviću da mu pripadnici MUP-a ovom prilikom poručuju da, "otkako je sveta i veka mafija je napadala policiju ne bi li je zastrašila i sprečila da radi svoj posao". "S obzirom da Vam je policija uporno i konstantno na meti, teško je ne zaključiti za čije interese radite Boško Obradoviću", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs / Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track