Najnovije vesti

POD ŠINJELOM STE ĐILASA I PRATITE BOŠKA U LUDOSTIMA! Orlić (SNS) u emisiji uživo ućutkao demokratu! BURA U STUDIJU VIDEO
Foto: Prva tv printscreen

matirao!

POD ŠINJELOM STE ĐILASA I PRATITE BOŠKA U LUDOSTIMA! Orlić (SNS) u emisiji uživo ućutkao demokratu! BURA U STUDIJU VIDEO

Politika

Vladimir Orlić (SNS) imao je oštar sukob sa Radoslavom Milojičićem Kenom u jutarnjem programu, kada je konstatovao da je DS "pod šinjelom Dragana Đilasa".

- Što razbijate ulaz Narodne skupštine? Ko je uništavao i vikao "zapali"? Mi ili vi? Čiji je to odnos prema Narodnoj skupštini?

- Nije vam ovo glavni odbor stranke - odgovorio mu je Kena.

- Mi barem imamo glavni odbor - poentirao je Orlić.

- Vaš Boško Obradović je tukao novinarke, upadao u RTS - optužio je naprednjak demokratu, dok je Milojičić tvrdio da se njihova stranka ogradila o lidera Dveri.

- Juče je moj kolega Balša Božović to osudio, mi smo protiv te politike - tvrdio je Kena.

- Vi to govorite, a pratite Boška u njegovim ludostima. Čovek upada u RTS, vi ga pratite u tome? Što ga pratite kad hoće da zapali Narodnu skupštinu? Koncentrišite se!  Nemate odgovor na to pitanje. Boško Obradović je vama kooordinator za Narodnu skupštinu!

Milojičić (DS) kazao je da naprednjaci imaju 25 odsto podrške, jer samo pola građana glasa, a Orlić mu je objasnio da se tako ne računa podrška na izborima, i da po tom logikom DS ima samo 1 odsto podrške u društvu!

- Potpuno ste dverizovali vašu stranku. Jeste li Dveri? Šta ste danas? Mašete vešalima na Terazijama? - zaključio je Orlić.

- Gde ste vi danas, šta ste desilo sa DS, pod čijom ste kapom? - nadovezala se voditeljka.

- DS nije ni poda mnom niti pod Lutovcem, stranku čine hrabri ljudi, nije tema šta se dešava u DS - vrdao je Radojičić.

Atmosfera u studiju bila je pričično burna, pogledajte sukob.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...