Najnovije vesti

OTVORENO PISMO NEBOJŠE BAKARECA ĐILASU I OBRADOVIĆU: Vas dvojica ste kao Pinki i Švaba! Rođaci, rane vas bole!
Foto: Zorana Jevtić, Marina Lopičić

reagovanje

OTVORENO PISMO NEBOJŠE BAKARECA ĐILASU I OBRADOVIĆU: Vas dvojica ste kao Pinki i Švaba! Rođaci, rane vas bole!

Politika

Odbornik SNS u Skupštini Beograda Nebojša Bakarec napisao je otvoreno pismo liderima Saveza za Srbiju Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu.

On se osvrnuo na kumstvo Obradovića i uhapšenog Mladena Novakovića (37), zvanog Tocilo, u čijoj narko-grupi je zaplenjeno 77 kilograma heroina, kao i bliske veze Đilasa sa bivšim šurakom Milanom Dabovićem, koji je uhapšen 2016. godine sa 2,4 kg čistog kokaina, zbog čega je osuđen i trenutno služi kaznu zatvora od 6 godina.

- „Rođaci“, mora da Vas mnogo bole rane, istina o Vašim čvrstim vezama sa narkodilerima, kad ste u jeku Vaše svađe sastavili zajedničko saopštenje? Pokazalo se da trgovina reklamnim vremenom za Vas Đilase više nije privredna grada u ekspanziji. Pokazalo se da Vas Obradoviću izdavanje menica skupo košta. Bankrot Dveri - naveo je Bakarec dodajući da je ta njih "gudrovina je privredna grana u ekspanziji".

- Vas dvojica najbolje poznajete ovu čuvenu repliku iz filma "Rane". Vas dva brata ste kao Pinki i Švaba, a asistira Vam, Dijabola - Vuk Jeremić. Vas dvojica sve radite zajedno. Bijete, otimate, svađate se, psujete, napadate institucije. Hteli bi i da vešate, silujete i menjate vlast na ulici. Tu je i gudrovina, rođaci. Spojila se dva politička narko klana, levi i desni, pa izdala saopštenje. Nismo mi – majke nam.

foto: Dado Đilas, Ana Paunković

Naglasio je i da nije u redu da se odriču kumova i šuraka.

- Nije Boško Vaš kum dugme, makar bio i najveći diler u Srbiji! Nije Dragane Vaš šurak za bacanje, makar imo` dve kile kokiške u autu, kad ga je gepila murija! Nije šurak dugme Đilase, zato ste mu nosili klopu u zatvor. Totalno je trulo Dragane, da se Vi saopštenjem i preko medija odričete nevenčane treće supruge, samo da bi oprali sebe! Dno dna. Tako ste nedavno naterali bivšu, drugu suprugu, da pošalje saopštenje medijima, o tome kako Vi niste tuklu ni nju, ni njenog oca. Ispade da je ona tukla Vas - naveo je Bakarec i podsetio da je Đilasova "bivša supruga je pet godina govorila istinu, do u detalje, o porodičnom nasilju", i da o tome postoje i policijski izveštaji.

- I sad Vi Dragane, i Vi Boško, zajedno kukate, kako Vam kum nije kum, kako tocilo nije tocilo, kako su Vas natociljali, kako Vam nevenčana supruga nije supruga, pa Vam time ni šurak narkodiler, nije šurak! Kukate, rođaci, kukate, a od kuknjave nema vajde! Nego, lepo Vi da spojite kartele u jedan levo desni veliki kartel „SSP Zveri“, da udružite resurse, teritorije, dilere, dobavljače, uzgajivače…Bog da Vas vidi! `De će kraj da Vam bude?

foto: Stefan Jokić

- Ne znam da li ste Vas dvojica gledali čuveni film „Lice s` ožiljkom“? Čuli ste za Tonija Montanu, filmskog lika na koga podsećate? Čuvene su sledeće njegove filmske replike: „U ovoj zemlji, prvo moraš da napraviš pare. Kad napraviš pare, dobiješ moć. Onda kad dobiješ moć, onda dobiješ i žene“ i „Ja uvek govorim istinu. Čak i kad lažem“. Tako i Vas dvojica pokušavate da napravite pare u privrednoj grani u ekspanziji, da bi stekli moć. Žena ste se odrekli, čak i preko novina. I naravno, Vas dvojica uvek govorite istinu, čak i kada lažete! - poentirao je on.

Kurir.rs / Foto:Zorana Jevtić, Marina Lopičić

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja