MI HAPSIMO DILERE, ĐILAS IH BRANI! BOŠKO, JE LI TI TOCILO KUM? Popović Ivković odgovara na napade opozicije na policiju
Foto: Youtube printscreen

reakcija

MI HAPSIMO DILERE, ĐILAS IH BRANI! BOŠKO, JE LI TI TOCILO KUM? Popović Ivković odgovara na napade opozicije na policiju

Politika -

Državna sekretarka u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković upitala je danas lidera Dveri Boška Obradovića da li mu je kum Mladen Novaković Tocilo, kako se spekuliše u javnosti, koji je uhapšen zbog 77 kilograma heroina u Mladenovcu

Ona je ponovila da Boško Obradović i Savez za Srbiju pokušavaju da kriminalizuju časne policajce iza kojih stoje samo rezultati.

- Ko si ti Boško Obradoviću da pokazuješ fotografiju direktora policije u parlamentu, jednog časnog policijskog službenika kao da je na poternici. Odgovori ti nama na pitanje da li ti je kum Tocilo koji je uhapšen zbog 77 kilograma čistog heroina u Mladenovcu, kako se spekuliše u javnosti - rekla je Popović Ivković za TV Pink.

Dodaje da pokušaji SzS da obesmisle ekonomske rezultate vlasti nisu uspelu, te da im je nova strategija da kriminalizuju policijske službenike i poljuljaju poverenje građana u policiju.

Ona je navela da su načelnik UKP-a Dejan Kovačević i direktor policije Vladimir Rebić karijerni policajci koji nemaju nijednu mrlju, da se za njih vezuju samo rezultati i da su nedavno od španske policije dobili ordenje za policijske zasluge.

Dodaje da je Goran Papić rukovodio akcijom kada je na Brankovom mostu uhapšen tadašnji šurak Dragana Ðilasa Milan Dabović sa 2,5 kilograma kokaina.

foto: Youtube printscreen

Ona je ponovo pokazala fotografiju na kojoj su zagrljeni Ðilas i Dabović, ali i sliku Ðilasa ispred Centralnog zatvora na kojoj se vidi da nosi hranu Daboviću.

- Mi hapsimo narko dilere i sklanjamo sa ulice, a Dragan Ðilas hrani narko dilera - zaključila je ona.

Kurir.rs, Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track